Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Bartošová zase moralizuje: Čapek je šovinista! A co váš partner? připomínají jí lidé rap o Pekové

    Linda Bartošová nařkla Pavla Čapka z šovinismu. Lidé jí hned připomněli partnera a jeho klip. | foto: Instagram; reprofoto ČT

    Na ženu kvalitní hodnocení, musím vás pochválit. Jedna věta moderátora fotbalového studia České televize Pavla Čapka způsobila poprask, ozvala se i jeho někdejší kolegyně Linda Bartošová, které se vůbec nelíbí, že něco takového zaznělo ve veřejnoprávní televizi. V diskuzi se jí ale jako bumerang vrátil rapový song, na němž se podílel její partner. „Pekovou chci na privát, vytrollit a poplivat, čum, jak bude polykat,“ zazní v něm o známé influencerce.

    Čapek štiplavou poznámku utrousil směrem k fanynce, která se dovolala do studia v rámci speciálu, kdy diváci hodnotí konkrétní zápas a soutěží o repliku oficiálního míče pro letošní šampionát.

    Rázem byl oheň na střeše, za slova se omlouval i šéfkomentátor sportovní sekce ČT Robert Záruba. Ten se ještě situaci pokoušel zlehčit tím, že to kolega mínil dobře, ale zvolil zbytečnou poznámku, čímž by celou věc uzavřel.

    Jenomže uzavřená není pro některé další tváře spojené s veřejnoprávní televizí. Platí to třeba pro Lindu Bartošovou, která tam byla donedávna zprávařkou. Ta se do Čapka pustila poměrně zostra.

    „Česko, země příběhů o nekonečném šovinismu a paternalismu,“ napsala.

    Exkolegu a sportovního matadora tak obvinila z víry v nadřazenost mužů nad ženami, což je podle mnohých diskutérů poněkud silné tvrzení. Bartošové začali někteří psát, že přehání, objevil se dokonce štiplavý mem s Pavlem Čapkem a komentářem: Na ženu kvalitní tweet.

    Jiný Čapkův zastánce nabídl aktivistické novinářce srovnání, že za ním nedávno přišla matka a řekla mu, že má na chlapa dobře uklizený byt.

    „Jen asi s mámou nemáte pořad ve veřejnoprávním médiu, které v mnohém nastoluje společenské standardy, že,“ nedala se Bartošová.

    A co váš partner?

    Některé pak zase zajímalo, co na poznámku říká partner, tedy fotbalista Tomáš Kučera. Z její odpovědi se zdá, že teplického záložníka Čapkova slova zase tolik nerozhodila.

    „To se musíte zeptat jeho, jsme dvě svobodné bytosti, co spolu žijí, ale na různé věci máme různé názory,“ uvedla Bartošová.

    Aby ne. Kučera se kromě fotbalu věnuje i hudbě, rapuje. A před čtyřmi lety se stal hlavní hvězdou poněkud kontroverzního klipu TK27 (iniciály Tomáše Kučery a číslo jeho dresu), který na jeho oslavu vydal raper Cashanova Bulhar. V jedné z pasáží se zpívá také o známé influencerce Šárce Pekové, která se často objevuje ve společnosti fotbalistů.

    „TK27 větší, než je CR7, Cashanova Bulhar, Labello a půlgram, UEFA, Mafia, Long Islandy za piva, víkendová obživa, Pekovou chci na privát, vytrollit a poplivat, čum, jak bude polykat,“ zpívá jeden z interpretů, zatímco Tomáš Kučera na jeho slova s úsměvem tancuje.

    Ba co víc, Kučerův kamarád Cashanova Bulhar složil jiný song vysloveně o Šárce Pekové. A ten by si Linda raději neměla pouštět vůbec...

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 16:00 neděle 26. března 2023. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      48
    • Trapas
      34
    • Super
      26
    • Tvl
      12
    • Cože
      6
    • Sladký
      3
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...