Jak tráví MMA bijec Kincl dny v karanténě? Paří Call of Duty a venčí „pana divokého“

Známý český MMA zápasník Patrik Kincl (30) byl zvyklý tvrdě trénovat i několikrát denně. Před časem ale vláda kvůli pandemii koronaviru vyhlásila zákaz vycházení a jsou uzavřená všechna fitness centra a posilovny po celém Česku. Jak toto období bijec zvládá? To nastínil v krátkém videovzkazu pro čtenáře Expresu.

MMA zápasník Patrik Kincl kvůli pandemii koronaviru přišel o dost možná největší zápas své kariéry, který se měl konat v Polsku pod hlavičkou tamní organizace KSW. 

Soupeřem mu měl být zkušený polský ranař Michal Materla. Turnaj byl ale kvůli zákeřné nemoci, která paralyzuje celou Evropu, zrušen.

Kincl očividně nesmutní a dokáže se i v karanténě zabavit.

„Jako zodpovědný občan se snažím co nejméně vycházet, vylezu jen v rámci nějakého omezeného trénování se třeba proběhnout, protáhnout či tak. Nebo s panem divokým,“ říká v krátkém vzkazu pro čtenáře Expres.cz Kincl a ukazuje na svého domácího mazlíčka.

Buďte doma a hrajte PlayStation!

„Většinu času věnuji PlayStationu a Call of Duty (známá válečná hra, pozn. red.). Zkoušel jsem doma udělat i nějaké práce, vyházet nepotřebné věci, ale sběrný dvůr má zavřeno, tak jsem se na to musel zase vykašlat a dojít zase k PlayStationu,“ vysvětluje bojovník, který je také znám pro svou lásku ke kvalitní kávě.

„Buďte doma, hrajte PlayStation a chraňte sebe i své okolí,“ vzkázal na závěr Kincl čtenářům.

A ZDE se můžete podívat, jak dny v karanténě tráví známý fotbalový trenér František Straka.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 10:42 sobota 25. července 2020. Anketa je uzavřena.

  • 40
  • 40
  • 40
  • 37
  • 37
  • 36