Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Muradov: Rodiče jsem neviděl od ledna, v Uzbekistánu nesmí lidé vůbec ven. A co porod?

    Byly doby, kdy Makhmud Muradov (30) mocně toužil po setkání s rodiči, ale neměl peníze na letenku do Uzbekistánu. Když teď plánoval rodiče pozvat do České republiky a konečně je chtěl seznámit se svou těhotnou partnerkou Monikou Bagárovou (25), narušila mu jeho plány pandemie koronaviru. Kvůli nemoci, která paralyzuje takřka celý svět, respektovaný bijec navíc pravděpodobně přijde o zápas v UFC. Muradov ale nezahálí a Expresu ukázal, jak se stará o zahradu svého domu, a také přiznal, že i v karanténě stále trénuje. Pochlubil se nám pěkným „monclem“!

    Rozhovor s MMA zápasníkem Makhmudem Muradovem proběhl přes aplikaci WhatsApp. Uzbeckého bijce, který žije v domku za Prahou, jsme zastihli ve chvíli, kdy zrovna pracoval na své zahradě.

    „Zalévám akorát zahradu, ale hned půjdu dovnitř,“ řekl nám na úvod populární zápasník.

    Období karantény Muradov zvládá v naprosté pohodě i díky svému velmi optimistickému pohledu na svět. Místo běžných tréninků v gymu běhá kolem domu a užívá si, že může teď hodně času trávit po boku své těhotné partnerky Moniky Bagárové

    Muradov měl ale velké plány. 

    Zaprvé se tvrdě připravoval na svůj třetí zápas v zámořské UFC s Američanem Karlem Robersonem. Duel se měl konat v New Jersey a téměř určitě se neuskuteční právě kvůli pandemii koronaviru.

    „Zápas ještě oficiálně zrušený není, ale já se bohužel do Ameriky nedostanu. I kdyby pro mě poslali soukromé letadlo, nejde to. Amerika zavřela hranice, všichni zavřeli hranice. Je to těžké období pro fightery. Řekli mi (lidé z UFC, pozn. red.), že počkáme, ale myslím si, že se nic nezmění, spíše to bude ještě horší. Amerika má ještě více nakažených než Čína, myslím, že to podcenili,“ smutní bijec.

    Bagárovou kvůli koronaviru nepředstaví rodičům

    Talentovaný sportovec chtěl hlavně poprvé v životě pozvat do České republiky své rodiče, které už dlouhé tři měsíce neviděl. Plánoval je konečně představit své přítelkyni Monice Bagárové. Vzácná návštěva se ale v brzké době bohužel neuskuteční.

    „Chtěl jsem, aby rodiče byli tady, když se brzy narodí malá, ale pánbůh měl jiné plány. Beru to tak, že se to mělo stát,“ míní Muradov.

    „Naposledy jsem viděl rodiče doma na Silvestra. Každý den si voláme, dvakrát třikrát...,“ dodává zápasník, který Expresu také popsal, jaká je v současné době situace v jeho rodném Uzbekistánu.

    „Uzbekistán to vzal podobně seriózně jako Česko. Jsem rád, že to tam nedopadlo tak jako v Anglii či v Itálii. Mají karanténu na měsíc, myslím, ale je přísnější. Nesmějí tam vůbec jezdit auta, lidé nesmí vůbec ven! Zase ale internetové obchody zadarmo rozváží jídlo a potraviny, to si myslím, že je dobré,“ popsal Muradov.

    Jak se těší na to, až se z něj stane otec? A co říká na porotcování partnerky Moniky Bagárové v SuperStar? Dozvíte se ve videu.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 23:30 čtvrtek 30. července 2020. Anketa je uzavřena.

    • Cože
      57
    • Super
      47
    • Haha
      46
    • Tvl
      44
    • Sladký
      39
    • Trapas
      37
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...