Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Zákulisí Oktagonu: Co se dělo po Vémolově nakládačce? Leliny slzy a úprk před novináři!

    Historie se opakuje. Karlos Vémola (38) v pražské O2 areně opět vyfasoval tvrdé k.o. v prvním kole od slovenského zápasníka, kterého před zápasem silně podceňoval on i široká veřejnost. Zatímco po nakládačce od Attily Végha (38) měl Terminátor sílu postavit se před novináře a promluvil na tiskové konferenci, tentokrát se mezi žurnalisty vychytrale proplížil ve chvíli, kdy jeho rival Pirát Krištofič (34) v šatně rozdával rozhovory. Kromě Karlose působila po drtivé porážce nejvíce zničeným dojmem jeho žena Lela (33), která zápas sledovala tradičně v první řadě. Když šel její miláček po sérii tvrdých úderů k zemi, tekly jí po tváři slzy!

    Karlos Vémola, který má v plánu příští rok definitivně ukončit kariéru, se v pátek pravděpodobně naposledy představil v pražské O2 areně. Na turnaji Oktagon 51 se chtěl s fanoušky a vysočanskou halou rozloučit ve velkém stylu.

    „Budu první, kdo Piráta ukončit na submisi,“ prohlasoval před zápasem sebevědomě Vémola, který odhadoval konec v prvním či nejpozději ve druhém kole.

    Tip na délku zápasu mu vyšel, ale to bylo také jediné. Vémola se skácel k zemi už po necelých dvou minutách. Pirát, kterému takřka nikdo nevěřil, ale on avizoval k.o. v prvním kole, seslal Terminátora k zemi ještě rychleji, než jeho mentor a trenér Attila Végh.

    „Nikdy se nevzdávejte, nikdy! Sám sobě jsem dokázal, že to jde,“ řekl po zápase šťastný Krištofič, který se pak radoval před novináři v zázemí arény a v hale dojemně objímal svou manželku.

    Pirát slaví výhru.

    Pirát objímá svou manželku.

    Úplně jiné emoce šly pochopitelně cítit z Karlose Vémoly. Tomu se v zápase absolutně nepodařilo uplatnit svou hlavní zbraň, tedy wrestling. Místo toho se poněkud nepochopitelně pustil s nebezpečným ranařem Pirátem do zběsilé postojové přestřelky.

    Karlos Vémola v zápase s Pirátem Krištofičem
    Karlos Vémola padl v prvním kole.

    Po sérii několika tvrdých a přesných úderů skončil Vémola na zemi. Několik desítek vteřin se nehýbal a pečovali o něj zdravotníci. Karlosovi se také po knokautu třásly nohy.

    Karlos Vémola padl v prvním kole.
    Karlos několik desítek vteřin po zápase ležel bezvládně na zemi a jeho nohy se...

    Lelin pláč a tichý úprk před novináři!

    Pohled na zbitého miláčka velmi špatně nesla Karlosova žena Lela. Ta jako vždy sledovala zápas v první řadě. Po krátkém boji se sexy Slovenka rozplakala a před zraky fotografů Expresu si stírala slzy z tváře.

    Lela pláče.
    Karlos Vémola padl v prvním kole. Jeho žena Lela plakala.

    Zatímco Pirát Krištofič slavil v šatně a užíval si chvíle slávy, Vémola musel na povinnou lékařskou prohlídku. Po ní se český bijec v tichosti vypařil z O2 areny.

    Karlos se doslova proplížil mezi novináři a odmítl jít na tiskovou konferenci.

    V roce 2019 po prohře s Attilou Véghem vystoupil Vémola na tiskovce a alespoň v krátkosti se vyjádřil k zápasu. Tentokrát ale chytře využil chvíle, kdy takřka všichni novináři dělali rozhovor s Pirátem v šatně a Terminátor se tak doslova proplížil místností, kde se jinak tisková konference odehrává.

    Karlos se doslova proplížil mezi novináři a odmítl jít na tiskovou konferenci.

    Vémolu a jeho ženu se snažil tričkem s podobiznou legendárního boxera Muhammada Aliho zakrývat Karlosův dobrý kamarád a parťák. Terminátor působil velmi dezorientovaným dojmem. Šel nejistým krokem a Lela ho celou dobu podpírala.

    Karlos se doslova proplížil mezi novináři a odmítl jít na tiskovou konferenci.
    Karlos se doslova proplížil mezi novináři a odmítl jít na tiskovou konferenci.

    Na další fotky se podívejte do galerie.

    Fotogalerie