Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz
    Premium

    Vémola zuří: Attilův manažer je hovado! Psal mojí Lele, když jsme se rozešli

    Vémola zuří kvůli nabídce od Attilova manažera pro jeho Lelu! | foto: Koláž Expresu

    Celý článek jen pro členy

    Chcete číst prémiové texty bez omezení?

    Od zápasu století uplynul už rok a půl. Poražený Karlos Vémola (35) dlouhodobě prohlašuje, že stojí o odvetu. Vítěz nejsledovanějšího MMA zápasu na české scéně Attila Végh (35) jeho výzvy dlouho ignoroval. V poslední době to ale vypadá, že se slovenský ranař konečně rozhoupal a druhý střet uznávaných bijců je na spadnutí. Attila dokonce do Karlose před časem začal trochu rýpat na sociálních sítích, český Terminátor si to ale nenechal líbit a navezl se do jeho manažera Petra Větrovského! „Je to takové hovado, že psal Lele, když jsme se rozešli, a chtěl jí dělat manažera,“ nechal se slyšet rozzuřený Vémola.

    Karlos Vémola se po vyhraném zápase nad Slovákem Milanem Ďatelinkou v kleci představil v tričku, na němž byla jeho fotka s královskou korunou a vzkaz: V oktagonu je jenom jeden král.

    O chvíli později začal stejný produkt propagovat jeho slovenský rival Attila Végh, jen s tím rozdílem, že na tričku byla tvář slovenského bojovníka a téměř stejný text, akorát ve slovenštině.

    Vémola se k Attilově rýpání vyjádřil ve streamu, který vznikl ve spolupráci s portálem iSport.cz.

    „Udělal si stejné tričko jako já. Zápas století jsem v podstatě taky vyprovokoval a udělal já. To všechno beru. Ale já na rozdíl od Attily zápasím a plánuji akci pro fanoušky jako poděkování za tu přízeň, co mi dávají. Bude to 1. července v Goldfingers přesně na moje narozeniny. Attila se o tom dozvěděl a chtějí udělat akci o týden dřív taky v Goldfingers. Attilko, měl bys vymyslet něco svého! Pak přijde možná nějaká Véghovice, když já mám (pálenku) Vémolici,“ vzkázal slovenskému zápasníkovi Vémola.

    Za Attilovou provokací podle Vémoly stojí jeho manažer, jímž je bývalý generální ředitel fotbalové Příbrami Petr Větrovský.

    „Myslím, že to není z jeho hlavy, je to od pana Větráka, který se kolem něj motá. Attila je skvělý člověk, vážím si ho a divím se, že se obklopuje lidmi, jako je Větrák,“ nechal se slyšet Vémola, kterého Větrovský prý nedávno pěkně rozčílil.

    „Ten člověk má moje telefonní číslo a místo aby mi zavolal, akorát vždy všechno dělá za zády lidí. Dokonce je to takové hovado, že když jsme se rozešli s Lelou, volal jí a říkal, ať mi to neříká a že by jí dělal manažera. Ta mu na to řekla, jestli se nezbláznil,“ překvapil Vémola.

    „Takové lidi kolem sebe Attila nepotřebuje,“ dodal nejpopulárnější český bojovník, který koncem dubna absolvoval operaci ramene a brzy chce opět zápasit.

    Attila Végh se svým manažerem Petrem Větrovským

    Redakce Expres.cz Petra Větrovského kontaktovala. Manažer Attily Végha, který před časem režíroval film o tomto známém slovenském zápasníkovi, se ale ke slovům Karlose Vémoly nechtěl vyjadřovat.

    Větrovský má agenturu na zastupování celebrit. Není tedy nic zvláštního na tom, že do své „stáje“ chtěl přetáhnout Vémolovu nastávající manželku, která patří mezi vlivné influencerky.

    Co se týče údajného kopírování marketingových tahů, slušelo by se dodat, že krátce poté, co vyšel výše zmíněný snímek o Attilovi, Karlos Vémola ohlásil, že také chystá dokumentární film o svém životě. 

    Vypadá to tedy, že ani jedna strana si nemá co vyčítat.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 7:00 neděle 12. září 2021. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      46
    • Haha
      36
    • Tvl
      11
    • Super
      10
    • Cože
      5
    • Sladký
      5
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...