Vémola mění názor: Dejte mi miliony a Marpa rád zmlátím. V boxu jsem lepší, než si myslíte!

Ještě nedávno se Karlos Vémola (34) bil do prsou, že boxovat s raperem Marpem (34) nikdy nebude, protože chce měřit síly pouze s profesionálními zápasníky. „Není to legitimní fighter,“ říkal Terminátor. Zdá se, že dnes je ale vše jinak! Vémola je připraven se s frontmanem kapely TroubleGang mezi šestnácti provazy utkat a skrz Expres.cz vzkazuje: „V boxu jsem lepší, než si lidi myslí.“ Jedinou podmínkou pro Karlose jsou „správné peníze“.

S Karlosem Vémolou jsme se potkali na natáčení jeho nové show. Do pilotního dílu, který odstartoval před dvěma týdny, si pozval právě rapera Marpa, čímž jistě mnoho lidí překvapil, protože veřejnost si myslela, že ti dva se nemají příliš v lásce. Opak je pravdou.

„Vyhrocený to bylo jen přes média. Žádná nenávist mezi námi není. S Patrikem Kiclem (MMA zápasník, pozn. red.), který mne zradil, bych si tady jako s hostem nesedl,“ vysvětlil nám Karlos, který se dnes už zápasu s Marpem očividně nebrání.

„Pokud by o ten zápas měl zájem nějaký promotér a sám Marpo, klidně může být. Stojím si za tím, že ten postoj mám lepší, než si lidi myslí,“ míní nejznámější český MMA zápasník.

„S Marpem jsem úplně v pohodě, to ale nemění nic na tom, že za ty správné peníze ho úplně klidně zmlátím,“ dodává Vémola.

Když jsme se Karlose zeptali, co jsou pro něho ty „správné peníze“, řekl nám toto: „Sky is the limit! Správné peníze jsou ty, jaké tady ještě nikdy nebyly. Já beru dobré peníze za zápasníky, a abych zápasil s rapery, musejí za to být lepší peníze, než jaké dostávám, a ty tady ještě nikdy nebyly.“

Podle Vémoly o zápas s raperem Marpem ale v současné době nestojí promotér organizace Oktagon Ondřej Novotný. Co není, může ale prý brzy být!

„Je ale plno jiných promotérů a lidí, kteří by o to zájem určitě měli. Ondra Novotný se snaží vždy doručit to, co chtějí lidé vidět. Zatím si ale myslí, že to lidé vidět nechtějí, a asi má pravdu. Kdyby viděl ten nátlak, myslím si, že by to zprostředkoval,“ odhaduje Karlos.

Rytmus se Marpovi po zápase obdivně poklonil.

Stanu se zase králem Oktagonu! Odvetu chci na fotbalovém stadionu

Krátce po listopadové prohře s Véghem absolvoval Vémola operaci ramene a dnes sní o odvetě se Slovákem, který ho před vyprodanou O2 arénou „uspal“ už v prvním kole.

„Minulý týden jsem měl poslední injekci a dostal jsem zelenou do plného tréninku, který začíná dnes. Odlétám do Londýna a začínám kemp do 6. června, kdy mám zápas v Bratislavě. Mám jít 93 (váhovou kategorii, pozn. red.). Mě nezajímají Kimball, Pešta... To jsou trojky, čtyřky, šestky. Mě zajímá, že Attila se mnou nechce zápasit. A to je číslo jedna. Číslo dvě je Němec (Timo Feucht). A já chci být číslo dvě, takže já chci toho Němce, abych Attilovi pořád dýchal na záda. Aby až se rozhodne jít zpět do klece, aby musel jít se mnou,“ poodhalil své plány Karlos.

„Nebude mít jinou možnost. Tím, že vyhraju titul v 84, tím že porazím Němce, který je hned za ním. On nebude mít nikoho jiného, s kým bude moct zápasit. Já se znovu stanu králem Oktagonu. Budu aktivně zápasit, šlapat a šlapat. Jediné jméno, o kterém se v jeho váze bude mluvit, budu já. Postarám se o to, aby lidi nechtěli vidět Attilu zápasit s nikým jiným než se mnou,“ dodává bijec s přezdívkou Terminátor.

Attila Karlose poslal k zemi už v polovině prvního kola.

V roce 2020 ale podle Vémoly k odvetě se slovenským zápasníkem zcela jistě nedojde.

„Letos určitě ne, možná příští rok v létě. Odvetu chci ve velkém stylu. Venku, na fotbalovém stadionu na Slovensku. Slovenští fanoušci si zaslouží, aby to bylo u nich doma. Já přijedu na Slovensko si vzít to, co mi on sebral,“ řekl nám na závěr Karlos.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:54 pondělí 6. července 2020. Anketa je uzavřena.

  • 53
  • 48
  • 47
  • 44
  • 44
  • 41