Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Talisman pro štěstí MMA šampiona Procházky: Kamila se k němu vrátila před titulovou bitvou

    Novopečený šampion UFC v polotěžké váze Jiří Procházka (29) si střeží své soukromí jako ostříž. Není ale tajemstvím, že jeho srdce patří půvabné právničce Kamile, která se po jeho boku pohybuje už několik let. Před časem se sice rozešli, nyní už jsou ale zase šťastným párem, který je připraven čelit těm nejtěžším zkouškám. „Náš život je jako bonboniéra rozflákaná houpačkou,“ popsala Kamila před časem soužití s MMA bijcem.

    V neděli ráno se MMA zápasník Jiří Procházka po strhující bitvě s matadorem Gloverem Teixeirou stal prvním českým šampionem v prestižní organizaci UFC. Zkušeného Brazilce, který je považován za specialistu na boj na zemi, senzačně uškrtil v pátém kole těsně před koncem zápasu.

    Do Singapuru, kde se titulový zápas uskutečnil, vyrazil Procházka nejen se svými trenéry, ale doprovodila ho také jeho partnerka Kamila.

    Pohledná právnička s Procházkou tvořila pár několik let. Před časem se ale v dobrém rozešli. „Přišlo mi, že jsme vztah drželi trochu na sílu,“ uvedl v roce 2020 Procházka, který ale později evidentně změnil názor.

    Nejlepší český MMA bijec si nejspíše uvědomil, že má v krásné brunetce talisman štěstí a s nikým jiným mu nebude tak dobře. 

    Jiří Procházka se svou láskou Kamilou

    Nejprve se Jiří a Kamila ukázali společně na premiéře dokumentárního filmu o Procházkově kariéře, pak brunetka na svém instagramovém profilu návrat k „českému samurajovi“ oficiálně potvrdila.

    „Dvakrát do jedné řeky nevstoupíš, ale ty jsi jiný každou minutou a v řece už je také jiná voda. Příběh pokračuje... Do nekonečna a ještě dál,“ napsala na sociální síti Kamila, která také přidala společnou fotku s Procházkou.

    Jiří Procházka s bývalou přítelkyní Kamilou. Dali se zase dohromady?

    Rozbil se nám motor, náš život je jako rozflákaná bonboniéra

    Vztah s populárním MMA bijcem nejspíše nebude procházka růžovým sadem.

    „Náš život je jako bonboniéra rozflákaná houpačkou. Pět let spolu nám přijde jako celý život. Za dvacet let si budu už připadat, jako kdybychom byli nesmrtelní,“ popsala před lety soužití s Procházkou sympatická Kamila.

    „Jako u všech, co na svém vztahu pracují a rozvíjí ho, i nám se občas rozbil motor, ale můžu říct, že každá chvíle s ním stojí za to, ať už ho chci umačkat láskou, nebo zabít vzteky. Naše raketa pořád letí, protože my dva tankujeme super,“ dodala tenkrát brunetka, která pochopitelně nechyběla v pondělí na brněnském náměstí, kde Jiřího vítaly tisíce fanoušků.

    Jiří Procházka se svou láskou Kamilou.

    Soudě podle instagramového profilu, Kamila miluje fitness, ale velmi ráda také sleduje bojové sporty.

    Obdivuje nejen svého přítele, s nímž začala poprvé randit dávno předtím, než se stal slavným, ale vzhlíží také například k legendárnímu ruskému bijci Fedoru Emelianenkovi. 

    S urostlým zápasníkem si před časem udělala selfíčko a vysekla mu obří poklonu. „Miluji jeho ruský úsměv, je top legenda,“ napsala.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 15:00 středa 12. října 2022. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      48
    • Haha
      29
    • Tvl
      26
    • Cože
      9
    • Super
      7
    • Sladký
      5
    Vezmeme vás na titulní stranu
    Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

    jít naiDNES.cz