Pět tipů pro Jágra s Kopřivovou, jak zahnat v Calgary nudu: Zajdou na rodeo?

Prosluněnou Floridu vyměnil Jaromír Jágr za kanadské Calgary. Fenomenální osmašedesátka si tak sice splnila jeden z svých snů a bude konečně hrát v Kanadě, v zemi, která je považována za kolébku hokeje, nebude se zde ale jeho sexy polovička trochu nudit? Redakce webu Expres.cz zabrousila na internetu a našla pět užitečných tipů pro Veroniku Kopřivovou, jak může v Calgary zahánět nudu.

1. Zajít si na rodeo

Zní to šíleně. Téměř až neuvěřitelně. Ale mezi velké akce pořádané v kanadském Calgary patří například tradiční  Calgary Stampede Rodeo.

Calgary Stampede Rodeo je úžasná, jedinečná a světově známá 10denní přehlídka rodea. Zavítá sem Veronika Kopřivová?

Jedná se o jedinečnou a světově proslulou 10denní  přehlídku rodea a všeho, co s ním souvisí. Těžko si ale představit, že by milovnice bikin Veronika Kopřivová šla na zdejší rodeo. Možná že ji ale její přítel Jaromír Jágr  přesvědčí.

2. Dát si večeři v oblacích

Nuda se dá zahánět různými způsoby. Například tím, že se rozhodnete povečeřet v restauraci, která je téměř 200 metrů vysoko.

Calgary Tower měří 191 metrů.

Ta se nachází v Calgary Tower. Věž je vysoká 191 metrů a za dobrého počasí uvidíte i zasněžené vrcholky hor. Ve výšce 155 metrů stojí již zmíněná restaurace, která se pyšní jednou zajímavostí. Jedná se totiž o otočnou restauraci, v době oběda se celá restaurace otočí o 360 stupňů během 45 minut.

3. Okusit zdejší festivaly

Minimálně stejně zajímavé jako přehlídka rodea jsou zdejší festivaly. Mezi ty nejznámější lze zařadit Calgary Stampede, který se koná ve stejnojmenném parku.

V parku Calgary Stampede se pořádají známé festivaly.

4. Obdivovat pouliční umění

Veronika Kopřivová by jistě ráda koukala na hvězdy na hollywoodském chodníku slávy. Menší záplatou pro ni může být pouliční umění, které zdobí město Calgary.

Sochy v Calgary. S hvězdami na chodníku slávy se to ale srovnávat nedá.

Potkáte zde sochy všeho druhu. Každá z nich dělá něco jiného. 

5. Užívat si čerstvého vzduchu a „teplé“ Kanady

Ty, kteří se rozhodnou vycestovat do Calgary, jistě příjemně potěší velice příjemné klima, a to především v letních měsících. 

V Calgary čeká Jaromíra Jágra a Veroniku Kopřivovou pořádná zima.

Slunce zde totiž svítí mnohem více než v jiných kanadských oblastech. V roce 2007 bylo navíc Calgary vyhlášeno nejčistším kanadským městem. Zimy jsou ale dost mrazivé. A to se Kopřivové jistě líbit nebude.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:01 pátek 2. února 2018. Anketa je uzavřena.

  • 17
  • 11
  • 9
  • 8
  • 7
  • 5