Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Jágr zaútočil na novináře z ČT kvůli Hudáčkovi. Následně komentář smazal

    Měl pomoct Kladnu v boji o udržení, jenže část hokejové společnosti se ho rozhodla vyštvat kvůli angažmá v ruské KHL. Gólman Július Hudáček z toho nakonec vyšel snad nejlépe, jak mohl: Od Rytířů shrábl po dvou dnech velmi tučné odstupné a zamířil do Frankfurtu, jednoho z nejmodernějších německých měst, kde ho přivítali jako hvězdu. Majitel kladenského klubu Jaromír Jágr naopak zuří a v emocích se pustil do sportovních novinářů v čele s Milanem Antošem z České televize.

    Legendární český hokejista na Instagramu zveřejnil vyjádření sportovního ředitele a dočasného trenéra Frankfurtu Franze Davida Fritzmeiera. Ten Júlia Hudáčka, na rozdíl od české hokejové obce, přivítal s nadšením coby hvězdu mezinárodního formátu.

    „Jsme velmi rádi, že se nám podařilo přilákat zkušeného brankáře Júlia, který již prokázal svou třídu na mezinárodní scéně. Jsme rádi, že se tato příležitost naskytla hned a že jsme ji dokázali využít,“ řekl Fritzmeier.

    Jágr, který za angažování slovenského brankáře s minulostí v ruské KHL, kam přestoupil až po ruském vpádu na Ukrajinu, schytával ostrou kritiku, zveřejnil vyjádření s postavičkami ze slavného ruského animáku Jen počkej zajíci. Rusky k tomu připsal „jen počkej Davide“.

    Přidal k tomu fotografie novinářů, kteří ho kvůli Hudáčkovi velice ostře kritizovali, mimo jiné i známého komentátora České televize Milana Antoše.

    „A co teď?“ zeptal se Jágr. Jak se ale zdá, jen po pár minutách si vše rozmyslel a příspěvek smazal.

    Není se čemu divit, že v to v legendárním čísle 68 bublá. Jeho Rytíři se nacházejí na předposledním místě extraligové tabulky a Jágr nemá gólmana. Hudáčkovi navíc musel za pouhé dva dny vyplatit odstupné 367 tisíc korun.

    Jaromír Jágr se na sociálních sítích rozohnil. Příspěvek pak raději smazal.

    To slovenský gólman, kterého část fanoušků vyhnala, se naopak má náramně.

    „Od prvního kontaktu s Frankfurtem až po podpis smlouvy to šlo velmi rychle. O klubu jsem se bavil s Maximem Matuškinem, se kterým jsem už hrával. Popsal mi klub, město a fanoušky, což mi usnadnilo rozhodování,“ pochvaluje si na klubových stránkách.

    Fotogalerie