Sexy léto slávistky Šlajsové: Takhle řádila na pláži... A fotil to její sparťan!

Patří k nejtalentovanějším fotbalistkám Česka, ještě jednou věcí ale dvaadvacetiletá slávistka Gabriela Šlajsová vyčnívá: Je to pořádná kočka! A její rozrůstající se fanouškovská základna se o tom mohla přesvědčit i během nedávné dovolené v Egyptě. Sexy fotky v bikinách jí tam dělal sparťanský partner.

Gabriela má našlápnuto k hvězdné kariéře, už teď patří k tomu nejlepšímu, co může ženský fotbal nabídnout. Válí za Slavii, která je dlouhodobě tuzemskou jedničkou. A ještě k tomu si vykopala pevnou pozici v české reprezentaci.

Před nadcházející sezonou se Gabriela vydala relaxovat a načerpat síly do Egypta. Tam fanouškům ukázala svoje další přednosti. Především pečlivě vysportovanou postavu v bikinách takového střihu, že to jen málokterého chlapa nechá chladným.

Gabriela v zápase s Arsenalem

Je to neuvěřitelná kočka!

Často hodně smyslné fotky talentované fotbalistce na pláži pořizoval její partner. A to je další zajímavý příběh.

Václav Sejk, s nímž Gabriela Šlajsová randí, je také fotbalista. Posledního půl roku válel za Teplice a pěti góly v patnácti zápasech si jako teprve dvacetiletý vysloužil angažmá v Jablonci, který má pohárové ambice. Mluvíme ale o hostování. Kmenovým klubem Václava totiž je... Sparta!

Že Slavia se Spartou nejdou dohromady? Tenhle pár vás vyvede z omylu!

Jako slávistka a sparťan jsou Gabriela s Václavem ve zdejším fotbalovém prostředí unikát. Každou chvíli si kvůli tomu vyslechnou nějakou narážku, jak prozradili loni v rozhovoru pro iSport.cz.

„Ze začátku toho bylo hodně, holky si třeba dělaly legraci, že dostanu pokutu pokaždé, když Vašek přijde na můj zápas. Teď už je to mnohem více v klidu, ale občas se nějaká připomínka objeví,“ prozradila tehdy Gabriela.

Gabriela to na dovolené pořádně roztočila!

„Když to někteří zjistili, bylo z toho trochu haló, ale jen v dobrém. Pořád sice nějaké narážky mají, ale teď to berou úplně v klidu. Myslím, že v životě to člověk tak brát nemůže. Ale na druhou stranu, pořád je to Slavia…,“ smál se Václav.

Gabriela Šlajsová

K velké kariéře mají našlápnuto oba. Kdoví, třeba z nich jednou po sportovní stránce přestanou být rivalové a jednou sejdou v některém z evropských velkoklubů.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:52 pondělí 21. listopadu 2022. Anketa je uzavřena.

  • 26
  • 25
  • 20
  • 12
  • 6
  • 3