Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    MMA zápasník Boráros, který chce sejmout Štáfka: Tahle výstavní kráska mu doma líže rány

    Gábor Boráros má pořádně žhavou přítelkyni! | foto: Instagram

    Říká si Bestie a jeho potetované svalnaté tělo budí pořádný respekt! Gábor Boráros (29), populární slovenský MMA zápasník, který se za pár měsíců střetne v boxerském ringu s hercem Jakubem Štáfkem (31), má po svém boku jako správné „zvíře“ sexy krásku. Po zápasech mu doma líže rány žhavá blondýnka Monika, která se na sociálních sítích těší ještě větší popularitě než její miláček! A nahota jí opravdu není cizí!

    Organizace Oktagon MMA na nedávné tiskové konferenci oznámila naprostou bombu v podobě boxerského duelu mezi profesionálním MMA zápasníkem Gáborem Borárosem a hercem Jakubem Štáfkem.

    Herec, kterého proslavila role Laviho v seriálu Vyšehrad, už si v minulosti střihl jeden zápas v boxu a jeden v MMA. Oba duely vyhrál a teď touží po pořádné sportovní výzvě.

    Zápas má proběhnout v listopadu v pražské O2 aréně na galavečeru, jehož hlavním atrakcí měl původně být duel Marpa a Karlose Vémoly. Ten byl však kvůli Terminátorovu zranění odložen na začátek příštího roku.

    Gábor Boráros si brousí zuby na Jakuba Štáfka.

    Co se týče boxerského klání mezi Borárosem a Štáfkem, favoritem je samozřejmě obávaný Slovák, jehož svalnaté tělo zdobí nespočet kérek. 

    Už jenom jeho drsný pohled nahání hrůzu.

    Gábor Boráros

    Sexy kráska, co zvedala čísla: Gábor mě sbalil na koně!

    Není tajemstvím, že kolem českých a slovenských MMA zápasníků se to v poslední době jen hemží sexy ženami. 

    Karlos Vémola čeká druhé dítě se silikonovou kráskou Lelou Ceterovou, Michal Martínek zase nedávno požádal o ruku žhavou Lenku, která dříve točila lechtivé filmy pod uměleckým jménem Angel Piaff.

    Ženu, která se velmi ráda svléká a provokuje, má doma i výše zmíněný Gábor Boráros. Jeho přítelkyní je totiž slovenská kočka Monika Jákliová, jejíž profil na Instagramu sleduje přes 262 tisíc lidí.

    A že je na co se dívat!

    Monika Jákliová se velmi ráda fotí nahá.
    Monika Jákliová ráda provokuje.

    Sexy Slovenka dříve dělala v Oktagonu cage girl, tedy dívku, co nosí karty s čísly mezi jednotlivými koly. Dnes je fitness modelkou a influencerkou.

    Monika Jákliová je sexbomba!

    S Borárosem je už přes osm let. Rozhodně se tedy nejedná o nějakou zlatokopku, která se na populárního zápasníka „přilepila“, jakmile se mu začalo dařit. Dala se s ním dohromady, ještě než byl slavný. 

    Začali doslova od nuly. Monika dokonce na začátku vztahu jezdila vlakem, aby její miláček mohl cvičit. Společně šetřili peníze a dnes jsou tam, kde jsou.

    „První rande jsme měli v termálech. Pak mě pozval na svůj statek a ukázal mi koně. Strašně jsem se bála,“ vzpomíná sexbomba, která Expresu také přiznala, jak se jí povedlo Gábora Borárose sbalit.

    Gábor Boráros se svou láskou Monikou

    Pozornost známého bojovníka se Monika snažila získat, když dělala ring girl. Její plán ale nevyšel.

    „Chtěla jsem, aby si mě Gábor během svých zápasů všiml. On o mně ale ani nevěděl, během zápasů je plný adrenalinu a je úplně někde jinde. Pak jsem s tím sekla a napsala mu na Instagramu. Chtěla jsem poradit ohledně cvičení. Šli jsme spolu do fitka. Dal mi tak do těla, že mě bolely svaly několik týdnů a já nechtěla už vůbec cvičit,“ směje se sexy kráska, která se po boku Gábora Borárose objevila na Oktagon Summer Festu, který se konal na pražské Štvanici.

    Gábor Boráros se svou sexy partnerkou

    Zápas se Štáfkem? Toho kluka neznám, podle mě je to blbost!

    Spolu do posilovny ale Gábor s Monikou prý nechodí, protože by se pohádali.

    „Když jsme spolu ve fitku, hádáme se. Já totiž cvičím úplně jinak než on. On mi do toho ale chce pořád mudrovat! Říká mi, ať přidám váhy, ale já nechci těžké váhy,“ svěřila se nám Monika, které jsme se zeptali také na její názor na zápas s Jakubem Štáfkem.

    Já toho kluka (Štáfka) vůbec neznám, ale nebyla jsem ráda, že Gábor ten zápas vzal, podle mě je to blbost,“ myslí si krásná blondýna.

    On (Štáfek) není bojovník, Gábor dělá MMA a teď chtějí spolu boxovat... Gábor je lepší v MMA, ale on říkal, že to zvládne, tak doufám, že vše bude v pořádku,“ dodává Monika Jákliová.

    Monika Jákliová ráda provokuje.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 17:52 čtvrtek 25. listopadu 2021. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      51
    • Haha
      17
    • Super
      14
    • Tvl
      11
    • Sladký
      7
    • Cože
      6
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...