Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Bývalá láska hokejového kouče Pešána: Už není Pešánová a leze po horách s jiným mužem!

    Bývalá láska Filipa Pešána: Už není Pešánová a leze po horách s jiným mužem! | foto: Koláž Expresu

    Nedávno vyšlo najevo, že se hokejovému kouči Filipu Pešánovi (45) přestalo dařit také v soukromém životě. Krátce poté, co po sérii nepřesvědčivých výsledků dostal padáka coby hlavní trenér nároďáku, ho opustila manželka, bývalá skvělá lyžařka Lucie Hrstková. Nyní se zdá, že krach manželství už je definitivní. Pohledná blondýnka přestala oficiálně používat druhé příjmení Pešánová, a navíc lezla po horách s jiným mužem!

    Hokejový trenér Filip Pešán, který býval ještě nedávno tuzemskými experty označován za jednoho z nejnadějnějších českých koučů, by na poslední dva roky svého života nejraději zapomněl.

    Poté, co mu hrubě nevyšlo angažmá u reprezentace, totálně vyhořel také ve Švýcarsku. S HC Ajoie přitom loni v květnu podepsal dvouletou smlouvu a vedení klubu si od jeho příchodu hodně slibovalo.

    Na lavičce švýcarského celku ale Pešán vydržel jen pár měsíců. Loni prosinci dostal opět padáka. Vaz mu zlomila nelichotivá série třinácti proher v řadě.

    „Bylo pro nás těžké udělat takové rozhodnutí, ale sportovní situace týmu a výkony posledních týdnů byly rozhodující. Vedení klubu děkuje Filipu Pešánovi za jeho investici a přeje mu vše nejlepší do další kariéry,“ vysvětlil generální ředitel klubu Julien Vauclair.

    Filip Pešán

    Další rána pro současného kouče libereckých Bílých Tygrů přišla letos v únoru, kdy jeho manželka, bývalá skvělá lyžařka Lucie Pešánová Hrstková oznámila rozchod.

    „Některé společné cesty končí dříve, než bychom chtěli...
    V určitém okamžiku ale víme, že jsme na nich došli na konečnou a že dál už prostě musíme jít každý svou cestou sám...,“ napsala na Lucie na Instagramu.

    Hrstková se nikdy netajila tím, že ona a Filip jsou každý z jiného těsta, což je zřejmé už na první pohled.

    Zatímco ona miluje adrenalinové sporty a skrz svůj profil často sdílí střípky ze svého soukromého života, Pešán si rád hraje na pana tajemného a ze sociálních sítí používá pouze Twitter, kde se vyjadřuje výhradně k hokejovým tématům.

    Filip Pešán s manželkou Lucií

    Zdá se, že konec lásky mezi Lucií Hrstkovou a Filipem Pešánem byl už definitivně stvrzen rozvodem. Lyžařka totiž na sociálních sítích přestala používat druhé příjmení Pešánová, je z ní opět „pouze“ Hrstková.

    Na Instagramu se navíc pochlubila sérií fotek z výletu v horách. Parťáka jí dělal neznámý sympaťák, který na rozdíl od Pešána má adrenalinové sporty očividně také v krvi. „Jsem prostě fotogenická! A nejen to jsme vylezli,“ píše u snímků Lucie.

    Bývalá láska Filipa Pešána: Už není Pešánová a leze po horách s jiným mužem!

    Zajímavé je, že ještě nedávno byla Lucie Hrstková svému dnes již pravděpodobně exmanželovi Filipovi velkou oporou. Když Pešán coby reprezentační kouč schytával ostrou kritiku ze všech stran, bránila ho jako lvice!

    V rozhovorech například často vysvětlovala, že její muž není takový morous, jak se na první pohled zdá.

    „Filip vždycky své emoce spíše skrýval, zato já jsem pravý opak. Mám v sobě asi i ty jeho emoce. Každopádně jsem mu psala, že aspoň po tom vítězném gólu s Běloruskem se mohl usmát,“ řekla předloni serveru iSport.cz bývalá lyžařka.

    Filip Pešán zorganizoval pro svou manželku Lucii narozeninovou oslavu a ukázal...

    Co se týče údajného rozvodu, redakce Expresu Lucii Hrstkovou i Filipa Pešána několikrát kontaktovala. Ani jeden do vydání článku nereagoval na naše dotazy a hokejový trenér ani nebere telefon.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 6:32 pátek 20. října 2023. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      15
    • Trapas
      8
    • Cože
      7
    • Tvl
      7
    • Super
      6
    • Sladký
      4