Manekýn, kterého zajímají jen vlasy a kravata! Na Pešána se po debaklu valí kritika

Čeští hokejisté vstoupili do turnaje Karjala Cup bezkrevným výkonem a vyfasovali na úvod porážku 1:4 od Švédů. O jedinou branku našeho týmu se postaral Filip Chlapík. Po prohře se opět pod palbou ostré kritiky ocitl kouč Filip Pešán (43), na něhož mají čeští fandové spadeno už od květnového světového šampionátu. Fanouškům se opět nelíbil Pešánův nepříliš energický projev na střídačce. „Hlavně že má manekýn Pešán nabarvenou hlavu a stále si upravuje kravatu,“ stěžují si příznivci na sociální síti.

Po prohraném zápase se Švédy si kouč Filip Pešán stěžoval hlavně na špatnou koncovku.

„Švédové byli jednoznačně efektivnější než my. Rozdíl ve skóre asi úplně neodpovídá. My musíme daleko více zabrat před oběma brankami. Švédové byli v obranném pásmu velmi silní a my jsme jim dali příležitosti, aby zakončili z brankoviště, zatímco my když jsme tu šanci měli, někdy jsme ji řešili jako školáci,“ zoufal si trenér.

Fanouškům se kromě nevýrazného výkonu českých hokejistů ale vůbec nezamlouvalo Pešánovo chladné chování na střídačce. Trenér zase chvílemi působil, že ho zápas vůbec nezajímá.

„Hlavně že manekýn Pešán má nabarvenou hlavu a stále si upravuje kravatu. To je důležité,“ píše na oficiálním Facebooku reprezentace Anna, s jejímž názorem souhlasí mnoho dalších hokejových fandů.

„Kopněte Pešána už do p*dele! Hnus hokej, honění puku po rozích. Ten může trénovat tak okresní příbor,“ myslí si fanoušek Miloš.

„S Pešánem na lavičce to lepší nebude nikdy. U repre by měl být někdo, kdo něco umí. Růžička, Varaďa, Stavjaňa... Jistě by se našlo dalších x jmen a každé kvalitnější než ten protekční floutek z Liberce,“ píše hokejový fanoušek Pavel.

Pustily se do něj i legendy: Je to hnus! Má vůbec nějaké emoce?

Hlavní kouč národního týmu Filip Pešán čelil ostré kritice už během hokejového mistrovství světa. 

Český tým pod vedením Filipa Pešána na světovém šampionátu vypadl už ve čtvrtfinále. Parta kolem kapitána Jana Kováře nestačila na Finy. 

Kromě fanoušků na internetu trenéra Pešána drsně kritizovali také experti a hokejové legendy.

„Má ten Pešán nějaké emoce? Každý záběr tam stojí, jako když je uražený, a s nikým nemluví... On tam takhle stojí od první minuty. Proč je tam nehecuje? Takhle jako pan profesor ty kluky asi nenabudí,“ napsal tehdy na Twitteru legendární Jiří Hrdina.

„Je to hnus. Je to fakt ošklivý. Nedá se na to koukat, nemá to nic. Pořád hledám něco, co by mě nadchlo. Hra byla kostrbatá, nebylo to ono,“ okomentoval hru Pešánových svěřenců na mistrovství světa zase televizní expert Milan Antoš.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 9:08 sobota 12. března 2022. Anketa je uzavřena.

  • 21
  • 5
  • 3
  • 2
  • 2
  • 1