Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Frajer Rulík, Kundrátek do půl těla a abstinent Dostál! Feuereislová popsala pařbu s hokejisty

    Kontroverzní influencerce Evě Feuereislové (34) se podařilo něco, o čem sní všichni hokejoví fanoušci v Česku. V noci z pondělí na úterý pařila až do rána v populárním baru Kozička se „zlatými hochy“. Mezi hvězdné hokejisty se prý dostala díky svým kontaktům a Expresu popsala, jak mejdan probíhal. „Celý druhý den jsem prospala, ta vodka mě sestřelila,“ smála se Eva, podle které byl největším slušňákem rozjetého mejdanu brankář Lukáš Dostál (23).

    Čeští hokejisté začali zapíjel zlaté medaile na nedávném mistrovství světa už v neděli bezprostředně po vyhraném finále nad Švýcary. Ten pravý mejdan začal ale v noci z pondělí na úterý, kdy svěřenci kouče vzali útokem bary v centru Prahy. Největší párty se rozjela v legendární Kozičce, kde tekl alkohol proudem a hráči tancovali na stolech.

    Ve zmiňovaném podniku, který často navštěvují takzvané zlatokopky, co by rády ulovily úspěšného sportovce, v ten večer řádila také kontroverzní influencerka Eva Feuereislová. Silikonová provokatérka se na Instagramu pochlubila fotkou s trenérem Radimem Rulíkem.

    „Pan trenér Radim Rulík mi půjčil medaili. Moc si toho vážím,“ tvrdí Feuereislová, který se prý mezi hokejisty dostala kvůli svým kontaktům. Expresu pak popsala, jak mejdan probíhal.

    Eva Feuereislová a Radim Rulík

    „Lidé na Instagramu mě kritizují, že mám na fotce koláče (zpocené podpaží, pozn. red.), ale tam bylo neskutečné vedro. Jak v sauně! Kluci řádili a já jsem ráda, že jsem tam mohla být s nimi. Na stolech bylo hrozně moc flašek tvrdého alkoholu, já pila gin s tonikem a vodku. Ta vodka mě sundala a celý druhý den jsem proležela a házela do sebe prášky, aby mi by lo lépe,“ svěřila se nám Eva.

    „Trenér Rulík nebyl nijak zvlášť opilý. Byl v pohodě a kecali jsme spolu. Spoustu lidí na něj před turnajem nadávalo, ale on všem vytřel zrak. Je to frajer,“ dodala Feuereislová, který prý celou párty rozebere ve svém podcastu Freak Show.

    Expresu alespoň prozradila, jak někteří hokejisté umějí zapařit.

    „Hodně rozjetý byl Kuba Voráček samozřejmě, ale překvapil mě hodně brankář Lukáš Dostál, který se mi mimochodem vzhledově moc líbí. Je to hrozně milý a příjemný kluk, co si na nic nehraje a skoro vůbec nepil. Mezi ostatními působil skoro jako abstinent,“ směje se Feuereislová.

    Lukáš Dostál se podepisuje fanouškům.

    Michal Kempný škrtí Radka Gudase.

    Kundrátek řádil v klubu do půl těla, zastavili ho policisté

    Hokejisté každopádně ve svém mejdanu pokračují dál. Svědčí o tom alespoň snímky, které se objevily na jejich sociálních sítích.

    Takový Tomáš Kundrátek si například na Instagramu utahoval z toho, že ho nejspíše zastavili policisté a jeho parťák Daniel Voženílek zase sdílel fotku z klubu, na které je Kundrátek bez trička a okolo krku má zlatou medaili.

    Tomáš Kundrátek se fotil s policejním autem.

    Tomáš Kundrátek dál slaví zlato.

    Soutěžte o lístky na Votvírák s Expres.cz!

    Jestli fandíte pořádné muzice a super zážitkům, jste tu správně. Máme pro vás totiž soutěž o lístky na festival Votvírák! Každý den rozdáme sedmi šťastlivcům po dvou vstupenkách a na konci ještě vylosujeme ze všech soutěžících i výherce VIP vstupů. Soutěž běží jenom tenhle týden, tak se do toho pusťte a vidíme se na Votvíráku!

    SOUTĚŽIT MŮŽETE ZDE

    Fotogalerie