Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Hašek k párty u Bendy: Šlégr s Hniličkou mě hrubě zklamali, chci tučné pokuty!

    Dominik Hašek chování Šlégra a Hniličky jasně odsuzuje. | foto: Profimedia.cz

    Mnohokrát společně sdíleli kabinu a radovali se z velkých úspěchů. Tím největším triumfem byla bezpochyby zlatá medaile z olympiády v Naganu. Teď ale Dominik Hašek, Jiří Šlégr a Milan Hnilička rozhodně nejsou na jedné lodi! Fenomenální brankář Expresu prozradil, jak moc ho zklamalo, že jeho bývalí parťáci z hokejové reprezentace během nouzového stavu „juchali“ na tajné párty u vlivného podnikatele Petra Bendy. „Hrubá chyba, všichni musí nést následky,“ myslí si Hašek, který by konkrétně dnes již bývalému poslanci Hniličkovi udělil tučnou pokutu.

    Česká republika je od konce prosince opět v pátém stupni protiepidemického systému (PES). To mimo jiné znamená, že jsou zavřené restaurace a kavárny, hotely či penziony fungují pouze pro hosty na služební cestě. Na veřejně přístupných místech se mohou lidé pohybovat nejvýše v počtu dvou osob s výjimkou členů domácnosti a kolegů ze stejného zaměstnání.

    I tak se ale v sobotu večer v teplickém hotelu Prince de Ligne uskutečnila tajná párty, na niž jako první upozornil Expres. Podle našich informací se tam měl zapíjet nedávno narozený syn vlivného podnikatele Petra Bendy, kterému zmíněný resort patří. 

    Na tajný večírek dorazili také bývalí hokejisté Milan Hnilička a Jiří Šlégr. První jmenovaný po skandálu čelil ostré kritice i od premiéra Andreje Babiše a rozhodl se složit poslanecký mandát.

    Redakce Expres.cz kontaktovala bývalého reprezentačního gólmana Dominika Haška, který s Hniličkou a Šlégrem sdílel stejnou kabinu. Jejich chování Dominátor jednoznačně odsuzuje.

    „Je to hrubé pochybení od obou dvou kluků, zvlášť v této době, kdy už zemřelo nějakých patnáct tisíc lidí a další statisíce padají na hubu, protože nemají práci a jsou na tom finančně prachbídně. Oni mají oproti tomu jistotu svého platu, státního platu. To je hrubá chyba, za kterou musí nést následky,“ řekl nám na úvod Dominik Hašek. 

    Ve sportovním světě se objevují názory, že by Milan Hnilička měl skončit i coby šéf Národní sportovní agentury. Hašek by mu ale ještě dal šanci.

    „Někteří lidé jsou pro to, aby úplně skončil, za sebe říkám, že to není ministr zdravotnictví nebo předseda krizového výboru, myslím si, že stačí, že skončil jako poslanec. Měl by ještě dostat tučnou pokutu ve statisících. Byla to opravdu hrubá chyba a potáhne se to s ním,“ myslí si Hašek.

    Co se týče Jiřího Šlégra, ten by podle Haška měl ve funkci místopředsedy Rady České televize zůstat.

    „Je to sice veřejná funkce, ale je zanedbatelně placená, co se týče Jirky, myslím si, že se to s ním také potáhne a užije si ještě dost, ale neodvolával bych ho z této funkce,“ vyjádřil svůj názor legendární brankář.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:59 čtvrtek 27. května 2021. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      73
    • Haha
      22
    • Super
      18
    • Sladký
      16
    • Tvl
      16
    • Cože
      14
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...