Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Vdova po Šuralovi Denisa: První slova po rozchodu s Horáčkem! Zlo ostatních mě posílí!

    Denisa Šuralová a její první slova po rozchodu s Horáčkem! | foto: Koláž Expresu

    K rozchodu s kontroverzním podnikatelem Tomášem Horáčkem, s nímž podle přátel dlouhodobě nebyla šťastná, se Denisa Šuralová zatím oficiálně vyjadřovat nechce. Vdova po fotbalovém útočníkovi Josefu Šuralovi (†28) ale na sociální sítě přidala příspěvek, který mluví za vše. „Jsou události, které mě zasáhly a ochromily,“ píše Denisa, pro kterou je nyní nejdůležitější, aby byla co nejlepší matkou pro své tři děti.

    Před pár dny redakce Expresu jak první informovala, že Denisa Šuralová opustila kontroverzního podnikatele Tomáše Horáčka, s nímž má čtyřletého syna Tomáše, který se narodil rok po tragické smrti Josefa Šurala.

    O rozchodu, který podle našich informací visel ve vzduchu delší dobu, nás informoval důvěryhodný zdroj, který má k Denise Šuralové velmi blízko, ale nepřál si být jmenován. „Denisa se s ním definitivně rozešla, je to čerstvé,“ uvedl náš informátor.

    „Jejich vztah byl toxický a k tomuto kroku se Denisa dlouhé roky odhodlávala. Věděla, že s takovým člověkem prostě žít nechce, ale měla strach. Až nyní našla odvahu to udělat,“ dodal zdroj Expresu, podle kterého byla Šuralová s Horáčkem dlouhodobě nešťastná. Zašlo to prý tak daleko, že se ho bála a o Denisu měli strach zase její známí.

    Denisu Šuralovou jsme několikrát kontaktovali. Vdova po bývalém kapitánovi pražské Sparty nám slušně oznámila, že se k rozchodu zatím vyjadřovat nechce.

    Na svůj Instagram si ale Denisa dala velmi zajímavý vzkaz do stories, který jakoby naznačoval, jakým utrpením si ve svém životě prošla.

    „Chtělo to holubici... Jsou události, které mě zasáhly a ochromily. Pak jsou věci, které mě zasáhly, ale posílily. Zlo ostatních mě jen posílí, měj to stejně a lituj zlo a nenávist. Ve finále to oni mají problém, ne ty. Aneb když žiješ, ale nevíš o tom,“ píše Šuralová.

    Denisa Šuralová

    Denisa tím podle všeho chtěla naznačit, že téměř pět let stará ztráta manžela Josefa s ní pořádně zamávala a dlouho se z tragédie oklepávala. Rozchod s byznysmenem, který má velmi pestrou minulost, ji ale dost možná zocelí.

    Šuralová podle našeho zdroje prý během čtyřletého vztahu naplno poznala, co je pravdy na Horáčkově kontroverzní pověsti. Byznysmen se kromě politických kauz proslavil také románky se slavnými modelkami. Není tajemstvím, že randil s Dominikou Mesarošovou, Romanou Pavelkovou a několik let tvořil pár s bývalou partnerkou Leoše Mareše Hankou Svobodovou, se kterou má dokonce syna Sebastiana.

    Nejbouřlivější vztah měl Horáček jednoznačně s Pavelkovou. Po jejich rozchodu se v médiích objevily informace, že podnikatel údajně neměl problém na krásku vztáhnout ruku.

    „Romču jsem několikrát viděla na přehlídkách a byla samá modřina, hrozně trpěla. Vím, že jí několikrát ubližoval, byl hysterický a dělal žárlivé scény,“ přiznala tehdy deníku Blesk jedna z kamarádek Pavelkové.

    Romana Pavelková, která se po třaskavém vztahu s Horáčkem rozhodla podporovat ostatní ženy s podobným a mnohdy i horším příběhem, i v současné době dává rozhovory, v nichž přiznává, že se stala obětí domácího násilí. Horáčka v nich ale přímo nejmenuje.

    Fotogalerie