Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Sexy posila fotbalového nároďáku: Denisa ráda provokovala v bikinách. S tím je prý konec!

    Není tomu dlouho, co se česká fotbalová reprezentace dočkala nového trenéra v podobě zkušeného Ivana Haška. Další posilou nároďáku je sexy kočka, která v posledních letech zpovídala hráče i trenéry coby televizní reportérka. Svůdná Denisa svůj Instagram ráda plnila provokativními snímky a má takové charisma, že po jejím boku pookřál i vyhlášený bručoun Pavel Vrba!

    FAČR hledala do oddělení komunikace už delší dobu posilu. Server iSport.cz nedávno jako první informoval, že nováčkem u nároďáku se stane pohledná Denisa Doležalová, která ještě nedávno působila coby fotbalová reportérka na stanici O2 TV Sport.

    Doležalová má na FAČR pracovat jako PR manažerka.

    „Jsem zatím na Strahově krátce, ale musím říct, že pracovní atmosféra, která tu panuje, je inspirativní. Přišla jsem na pozici PR manažerky, která se bude ve spolupráci s dalšími kolegy podílet na komunikaci reprezentace a MOL Cupu. Teď před Eurem ale samozřejmě bude nejvíc práce kolem reprezentačního áčka,“ popsala své pracovní povinnosti pro Expres.cz Doležalová.

    Coby fotbalová reportérka pracovala Denisa Doležalová od roku 2019.

    „K tomuto povolání mě dostala má láska k fotbalu. Odmalička jsem chtěla být moderátorka. Už na základní škole jsem moderovala naše dětské akce a besídky, na střední také kdejakou besedu. Měla jsem proslov na maturitním plese i na promocích. Ten mikrofon mě vždy silně přitahoval,“ řekla Expresu před časem Denisa.

    „V O2 TV jsem začala stáží během studia a postupně jsem se dostala až na pozici reportérky, což je práce, o které jsem odmala snila. Práce v televizi mě bavila moc a jsem vděčná, že jsem se mohla učit od profíků, kteří tam pracují. Nikdy to nebyla nuda a stereotyp, navíc jsem tam poznala spoustu fajn lidí,“ dodává mladá milovnice fotbalu.

    Denisa Doležalová

    Díky svému něžnému hlásku a osobnímu kozlu dokázala Doležalová v roli reportérky rozveselit i vyhlášeného bručouna Pavla Vrbu, který přitom býval postrachem novinářů. Kouč, který často až arogantně odsekával, se po boku pohledné Denisy usmíval jako sluníčko, byl zdvořilý a házel vtípky.

    „Trenér Vrba dokáže být velký sympaťák. Nervy jsem z něho měla, jen než jsem ho osobně poznala. Spíš než že by se nerad bavil s novináři, ho vyloženě štvou hloupé a špatně formulované otázky. Já se snažím nemít hloupé otázky nikdy, tak snad náš vztah zůstane dobrý, jaký je,“ prozradila nám tehdy Denisa, kterou na Instagramu sleduje přes 11 tisíc lidí.

    Denisa provokuje fanoušky z postele.

    Na svůj profil Doležalová v minulosti často umisťovala sexy fotky, na kterých je buď ve spodním prádle či v plavkách. Není divu, že Denisa pravidelně čte zprávy od svých ctitelů a občas přijde i nějaké to pozvání na rande.

    Denisa Doležalová

    „Lidé mi docela píšou, pokud jsou slušní a třeba chválí mou práci nebo mají nějaký dotaz, snažím se vždy reagovat,“ řekla v minulosti mladá reportérka, které ale žádosti o schůzku zatím zdvořile odmítá.

    Bude zajímavé sledovat, zdali kvůli nové práci na FAČRu s tímto koníčkem sekne. „Čím jsem starší, tím těch soukromých fotek ubývalo už dřív a ty pracovní v saku postupně převažují,“ tvrdí Denisa.

    Fotogalerie