Ronaldovo první bydlení v Arábii: Luxus v oblacích a utajené prezidentské apartmá!

Po nepovedeném mistrovství světa v Kataru a hořkém konci v Manchesteru United si fenomenální Cristiano Ronaldo (37) spravil chuť přestupem do Arábie. V zemi šejků nedávno podepsal velmi výhodnou smlouvu s klubem an-Nassr. Pohádkový kontrakt Ronaldovi zaručuje plat 200 milionů eur (přes 4,8 miliardy korun) ročně. Novou životní kapitolu portugalský kanonýr se svou rodinou odstartoval v luxusním hotelu Four Seasons v Rijádu. Jedna noc v prezidentském apartmá vyjde v přepočtu na téměř 90 tisíc korun!

Na nedávném světovém šampionátu Cristiano Ronaldo vedl Portugalsko jako kapitán, zároveň ale na turnaji bojoval o angažmá. S Manchesterem United, kde ho dříve uctívali jako legendu, se rozešel ve zlém koncem listopadu a stal se tak volným hráčem.

Z prestižních evropských soutěží se Ronaldovi žádný velkoklub s oficiální nabídkou neozval, portugalský střelec proto nedávno musel vzít zavděk nabídkou z Arábie a upsal se saúdskoarabskému mančaftu an-Nassr.

„Toužím zažít novou fotbalovou ligu v jiné zemi,“ prohlásil po podpisu smlouvy pro klubový web Ronaldo.

Cristiano Ronaldo

V britských médiích se okamžitě začalo spekulovat o tom, jaký dům si Cristiano Ronaldo, který je známý jako velký milovník luxusu, v zemi šejků asi pořídí.

Než se ke koupi nemovitosti legendární fotbalista odhodlá, bude podle webu Mail Online se svou rodinou prozatím žít v přepychovém hotelu Four Seasons, který se nachází v rijádském mrakodrapu Kingdom Tower.

V tomto paláci nyní přežívá hvězdný Ronaldo.

Dechberoucí devětapadesátipatrová budova je popisována jako architektonický skvost a pýcha celého města.

Legendární fotbalista má mít pronajaté dvoupatrové prezidentské apartmá. Cena není uvedena ani na webových stránkách hotelu. Sousední „královské apartmá“, které je o poznání menší, ale vychází na skoro 90 tisíc korun za noc!

V tomto paláci nyní přežívá hvězdný Ronaldo.

Odhaduje se, že pobyt Cristiana Ronalda a jeho rodiny ve výše zmíněném hotelu přesáhne čtvrt milionu liber (6,78 milionu korun).

Na Ronalda v Arábii čeká neuvěřitelný luxus.

Do té doby, než si Ronaldo vybere v Arábii stálý domov, si geniální fotbalista a jeho rodina mohou užívat ten nejúžasnější výhled na město Rijád, chutné pokrmy z těch nejlepších možných surovin v hotelové kuchyni a také luxusní nábytek v každém ze sedmnácti pokojů.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 22:46 středa 10. května 2023. Anketa je uzavřena.

  • 32
  • 17
  • 16
  • 13
  • 8
  • 8