Nejdivočejší tiskovka Clash of the Stars: Večer plný nenávisti! Veselý skončil u lékaře

Vzduchem létala vajíčka, nadávky i výhrůžky násilím. Pražský klub Duplex se v pondělí večer změnil v sídlo nenávisti! Kontroverzní influencer Tadeáš Veselý, jehož v červnu čeká šílená bitva podle speciálních pravidel s profesionálním zápasníkem Tadeášem „Mawarem“ Růžičkou, se Expresu den po tiskovce svěřil, že po útoku od fanatických fanoušků svého soupeře skončil v péči lékaře! „Pleskl mě frajer a škrábl mě prstýnkem do oka, takže jsem musel na oční, mám opuchlé celé oko,“ řekl Veselý.

Organizace Clash of the Stars, která pořádá MMA zápasy influencerů a celebrit, opět posunula hranice bizáru. Pondělní tiskovka, kde byly odhaleny zápasy na červnový galavečer v pražské hale O2 universum, byla doslova peklo. Členové pořadatelské služby měli chvílemi co dělat, aby uhlídali fanatické fanoušky některých zápasníků.

Všem bylo dopředu jasné, že největší „bídu“ opět slízne kontroverzní influencer Tadeáš Veselý, který si říká „Gangsta Boy“ a fanoušci Clashe ho nemají příliš v lásce.

Jakmile Veselý vylezl na pódium, lidé ho zasypali nadávkami a někteří po něm házeli i různé předměty, například vajíčka. Podnikem zněly také výhrůžky násilím. Pořadatelská služba minimálně jednoho z rozvášněných fanoušků vyvedla ven z klubu.

Na Tadeáše Veselého létala vajíčky i nadávky.

Na Tadeáše Veselého létala vajíčky i nadávky.

Ti, kteří Veselého ve velkém uráželi, byli převážně skalní příznivci a kamarádi jeho soupeře Tadeáše „Mawara“ Růžičky. Profesionální bojovník, který zápasí pod organizací RFA, bude s Veselým zápasit na červnovém turnaji podle speciálních pravidel.

Zatímco Veselý bude na sobě mít malé MMA rukavice a bude mít povoleno používat všechny techniky, Růžička oblékne velké (20uncové) rukavice a bude mít povoleno pouze boxovat. Ostře sledovaný zápas je vypsán na tři kola s tím, že první kola mají tři minuty a třetí je neomezené.

„Zápas nemůže skončit na body,“ uvedl promotér Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy, podle něhož má podceňovaný Veselý šanci vyhrát.

„Nejdu ho tam porazit, ale jdu mu ublížit,“ prohlásil v narvaném klubu Růžička, jenž chce prý Veselého potrestat za jeho chování na sociálních sítích. „Dává dětem špatný příklad. Hraje si na gangstera,“ pokračoval Růžička, který patří mezi nejlepší tuzemské postojáře.

Tadeáš Veselý a Tadeáš „Mawar“ Růžička

Veselý na tiskovce sebevědomě Mawarovi nabídl pravidlo, že v zápase nesmí odklepat.

„Beru to jako chlap. Jdu tam udělat zápas. Nebudu jako močka, která to odklepe. Dáme to tedy tak, že nemohu odklepat,“ navrhl sám Veselý, jehož nápad Růžička kvitoval.

Během stare downu dal Růžička svému sokovi menší ochutnávku toho, co ho v červnu čeká v kleci, a pokusil se ho zasáhnout do hlavy. Veselý se nezalekl a snažil se mnohem zkušenějšího soupeře složit k zemi. Znesvářené rivaly museli odtrhnout členové ochranky.

Tadeáš „Mawar“ Růžička

Tadeáš Veselý a Tadeáš „Mawar“ Růžička

Veselý musel na oční a má zničené luxusní tričko

Tadeáš Veselý, který tvrdí, že dá do přípravy vše, byl v Duplexu nejen ostře pozurážen, ale také fyzicky napaden fanatickými fanoušky, kteří ho obestoupili a chtěli si to s ním vyřídit. Tadeáš se Expresu den po tiskovce svěřil, že tento útok má nepříjemnou dohru.

„Jeden frajer mě tam pleskl a škrábl mě prstýnkem do oka. Jdu na oční pro kapky, protože mám úplně opuchlé oko. To bude ale v pohodě,“ věří Veselý.

„Házeli tam po mně nějaké s*ačky, pudingy a podobně. Do*rdali mi tričko od Balenciagy, kriplové vy*rdaný. Mám nervy akorát,“ dodal známý influencer.

Tadeáš Veselý byl v klubu napaden fanatickými fanoušky.

Tadeáš Veselý se šel uklidnit na terasu.

Ať zvedne ruku, kdo nikdy neseděl! Benda trollil Kotlárovy fanoušky

Velmi silné emoce v Duplexu panovaly také ve chvíli, kdy si na pódiu vyměňovali názory Karlos Benda a Diego Kotlár. Kulturista přiznal, že půjde o velmi vyhrocený zápas. „Beru to osobně, Diego mi půl roku uráží rodinu,“ sdělil Benda, který pak vtipně trollil fanoušky svého soupeře.

„Ať zvedne ruku, kdo nikdy neseděl!“ prohlásil svalovec, který tak narážel na fakt, že Kotlár si odpykal několik let v kriminále a zajímavou minulost mají nejspíše i jeho parťáci.

Diego Kotlár a Karlos Benda

Na turnaji, který se uskuteční 10. června, se představí také výškově hendikepovaní bijci, kteří si říkají Obr a Malej Zmijozel. O historicky první titul ve váhové kategorii do 84 kilogramů budou bojovat Marek „Datel“ Valášek a Tomáš „Dynamo“ Křižan.

Datel a Dynamo si to rozdají o titul.

Za kontroverzní lze označit zápas mezi známým influencerem Dannym Threemanem z TVTwixx a slepým tiktokerem Dragunovem. Danny, který nemá se zrakem sebemenší problém, bude na sobě v kleci mít pásku přes oči.

Podle šéfa Clash of the Stars Tomáše Linh Le Syho je favoritem poněkud překvapivě Dragunov. „On je na tu temnotu zvyklý, to je jeho domov,“ vysvětlil Expresu Le Sy.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:18 středa 23. srpna 2023. Anketa je uzavřena.

  • 37
  • 8
  • 6
  • 4
  • 3
  • 3