Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Karlosi, dělej ku*va! To nepočítám! Vémolu na trénincích ničí Muradov, Attila maká i v noci

    Necelý týden zbývá do největšího eventu, který kdy organizace Oktagon MMA pořádala. V pražském Edenu, kde hraje domácí utkání fotbalová Slavie, změří podruhé síly legendární bojovníci Attila Végh (38) a Karlos Vémola (38). První duel před necelými pěti lety ve vyprodané O2 areně vyhrál slovenský bijec, který tehdy Terminátora knokautoval v prvním kole. Oba zápasníci přípravy na pravděpodobně poslední zápas kariéry nepodceňují. Zatímco Vémolu na trénincích ničí jeho kamarád Makhmud Muradov (34), Végh prošel v posledních měsících obří proměnou a maká i v noci!

    Organizace Oktagon MMA na svém youtubovém kanále zveřejnila video, které mapuje přípravy Attily Végha a Karlose Vémoly na jejich odvetu, která se uskuteční v sobotu na turnaji s pořadovou číslovkou 58. Galavečer, který na české scéně bojových sporů nemá obdoby, proběhne na fotbalovém stadionu pražské Slavie v Edenu.

    Vémola, který je aktuálně podle sázkovek mírným outsiderem, tráví v závěru přípravy hodně času v pražském Monster Gymu, kde maká mimo jiné se svým velkým kámošem Makhmudem Muradovem.

    „Potřebuji, abys byl agresivní. Nástup! Pojď! Musíš ho hodit! Na něj,“ hecuje na videu Muradov Vémolu, od něhož se čeká, že bude chtít Attilu dostat ihned na zem.

    „Zvedni se, dělej! Ještě víc ku*va! Dělej Karlosi, dělej ku*va! Ještě jeden, poslední! Tohle nepočítám,“ řve na českou MMA legendu Muradov.

    Karlos maká s Muradovem, Attila dře v noci!
    Karlos maká s Muradovem, Attila dře v noci!

    Vémola se nijak netají tím, že odveta s Attilou pro něj má obří význam. „Jdu si vzít zpět to, co mi před pěti lety vzal,“ tvrdí Karlos, kterého Végh v prvním zápase knokautoval v prvním kole.

    „Nechce, aby tvůj kluk viděl, že táta prohrál. Nikdy jsem se nepřipravoval na fight 6 měsíců, stupňuji přípravu nahoru. Po zápase někam pojedeme s dětmi, asi nějaká bližší destinace,“ prozrazuje plány Vémola.

    Přípravu nepodceňuje ani jeho rival Attila, který za poslední měsíce výrazně zhubl a jeho „vysekaná“ postava nedá některým rýpalům spát. Podezírají ho totiž z užívání dopingových látek, což slovenský ranař rázně popírá.

    „Přešli jsme na noční režim trénování,“ prozradil Attilův trenér Richard Konc.

    „Nevím, co od sebe očekávat. Udělal jsem velký posun. Bude to největší turnaj, velká pocta, jsem zdravý a největší vítězství je, že jsem si vyšlapal tuhle cestu. Zápas je odměna. Ať vyhraje ten lepší,“ říká Attila Végh, který se do klece vrací téměř po pěti letech.

    Attila Végh trénuje i v noci.

    Fotogalerie