Anna Kellnerová na koni za čtvrt miliardy si to rozdala s dcerou Bruce Springsteena

Hodně pikantní souboj přinesly víkendové parkurové závody ve slovenském Šamoríně. Do sedel se tam vyhouply krásné dcery dvou velmi dobře známých tatínků. Anna Kellnerová, která o toho svého za tragických okolností přišla, se na čtvrtmiliardovém koni Catch Me If You Can postavila Jessice Springsteenové.

Půvabná dcera dříve nejbohatšího Čecha Petra Kellnera Anna se po březnové tragické události uzavřela před světem. Vítaným rozptýlením pro ni nepochybně byly olympijské hry. Po nich se postupně vrátila i na Instagram, kde o své kariéře parkurové jezdkyně informuje fanoušky.

Dřinu na cvičišti se Anna Kellnerová pokusila tentokrát zúročit ve slovenském Šamoríně, kde se uskutečnil závod v rámci seriálu Global Champions Tour.

Anna Kellnerová na koni Catch Me If You Can

Úspěch bohužel nezískala, neprobojovala se mezi šestici nejlepších závodníků. A to ani přesto, že si tradičně osedlala klisnu Catch Me If You Can, kterou jí za 250 milionů korun pořídil tatínek. V roce 2018 přeplatil dokonce i Billa Gatese.

Kellnerová ale nebyla v Šamoríně jedinou známou dcerou, která na trať vyrazila.

Anna Kellnerová

Soupeřkou jí byla Jessica Springsteenová, dcera slavného rockového zpěváka Bruce Springsteena. Ta dopadla o poznání lépe, skončila čtvrtá. Jedná se nicméně o starší a zkušenější jezdkyni, aktuálně se nachází na 22. místě světového žebříčku.

Jessica Springsteenová

Také Jessica žije láskou ke koním a parkurem. V minulosti byla kromě toho ambasadorkou módního domu Gucci. 

Majetek jejího otce je odhadován na 500 milionů dolarů, tedy v přepočtu asi 11 miliard korun. Vdova po Petru Kellnerovi Renáta s rodinou podle nejnovějšího žebříčku časopisu Forbes disponuje majetkem v hodnotě 375 miliard korun.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:20 úterý 15. února 2022. Anketa je uzavřena.

  • 38
  • 17
  • 8
  • 8
  • 6
  • 3