Naštvaná hokejová manželka Saláková: Byl zápas jejího muže podplacený?

Bije se za svého muže, za jednoho z nejlepších českých brankářů Alexandra Saláka. Michaela Saláková si troufne poustit se do kritiky nejen samotné hry, ale i rozhodčích. A podle ní to byla celé levárna!

Její manžel totiž neudržel nervy. Rozjel se za rozhodčím, máchl po něm hokejkou a trefil ho. To je hokejový zločin - Alexander Salák prostě nezvládl chvíli, kdy jeho tým inkasoval neregulérní gól.

zdroj: www.youtube.com

Stalo se v semifinále Kontinentální hokejové ligy, jeho Novosibirsk v něm prohrál s Magnitogorskem. Jenže před klíčovou trefou hráli pozdější vítězové naprosto prokazatelně v šesti.

Proto český reprezentant vypěnil.

Fotogalerie

A jeho výbuch, za který později dostal pětizápasový trest, doprovodila bojovnými slovy také jeho paní Michaela.

„Hanba! Nikdy, nikdy, nikdy jsem se nevyjadřovala k rozhodčím, ani ke hře, ani k soupeři,“ napsala do komentáře na Instagramu, kam vystavila fotku svých potomků. Ti všichni navlečeni do triček s logem tátova klubu. A všichni velmi smutní.

„Pocity po dnešním čistým zápase viz foto,“ přidala popisek jednoleté dcerky Charlotte a jejích brášků Sebastiana (2) a Frederika (4).

Michaela Salák vystavila fotku dětí po zápase s Magnitogorskem na instagram.

„Za kolik asi?“ rýpla si nakonec do rozhodčích hashtagem. A přidala ještě jednu hrozbu: “KHL. Balíme.”

To se klidně může stát, vždyť o konci v Rusku mluvil nedávno i její muž, když s týmem strávil šest hodin v promrzlém letadle. Nakonec sice prodloužil kontrakt s Novosibirskem, ale poslední události mohou jeho rozhodnutí ještě změnit.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:00 pátek 15. července 2016. Anketa je uzavřena.

  • 15
  • 11
  • 7
  • 7
  • 6
  • 5