„Zaručené“ zprávy o tom, že je Veronika Kopřivová v očekávání, jsou sice senzační a lidé na ně kliknou, pravda však bude možná někde úplně jinde. Podnikatelka začala víc jíst a změnila skladbu toho, co si naloží na talíř.
Bez okolků se přizná, že na Floridě s přítelem Miroslavem Dubovickým spořádali parádní pětichodové menu, které se neskládalo jen z klíčků, salátových listů a dresinku na bázi pěti kapek oleje a lžičky limetkové nebo citronové šťávy.
„Nedělní brunch v The Breakers, to byl fakt sen, reálný! Začala jsem skromně nadýchanou omeletou a pokračovala přes krevety, humra, kaviárové tousty, vejce Benedikt se slaninou až po palačinky, vafle, ovoce a další minidezerty. Pásek jsem povolila o dvě dírky a pak jsem se odkutálela domů,“ komentovala svou nově nalezenou chuť k jídlu Kopřivová, která už se za to, že zasedne k plnému stolu, nestydí.
Ve Veroničině případě určitě platí, že láska prochází žaludkem.
Nejinak tomu bylo i na víkendovém obědě, to už zase v českých luzích a hájích. Společně s přítelem Miroslavem vyrazila k jeho prarodičům, kde o hladu v žádném případě nezůstala. Servírovala se kachna se zelím a houskovým knedlíkem.
Ty si Veronika nechala naložit rovnou tři. Přítelovu babičku zřejmě neobměkčila tím, že si dá jen jeden. Nehledě na to, že kynuté knedlíky má docela ráda, u své babičky zejména ty sladké, s borůvkami.
Ani během dne se Kopřivová neodbývá. Při vyřizování objednávek, odepisování klientům a komunikaci s dílnou a dodavateli stihne i pauzu, kde nechybí talíř plný zákusků. A nejde jen o „prosté“ čerstvé ovoce, jako tomu bývalo zvykem. Naloží si pěkně čokoládový řez i žloutkový košíček nebo buchty.
Něco nám říká, že Veronika bude „těhotnět“ i dál. A proč ne? Proč se trápit a jíst jen pár vybraných potravin, když si můžete dopřát pestrou stravu a občas dát šanci i jídlům na pomyslném blacklistu.
Fotogalerie |