„Málokdo tomu věří a každý si představuje, že když je někdo hubený, že nejí nebo žije ze vzduchu. Tak to není. Tenhle mýtus bych ráda vyvrátila. Ráda vařím a ráda jím,“ svěřila nám Nikol Švantnerová na představení dětského projektu Karol a Kvído v areálu hotelu Mandarin Oriental.
„Život je od toho, abychom si ho užili. Nepatřím mezi ty, kdo nafotí jídlo na Instagram a pak od něj dají ruce pryč, že hambáč dám pryč a vezmu si svůj salát,“ doplnila úspěšná influencerka.
„Nejvíc si stojím asi za svíčkovou, i když na tu teď není zrovna vhodná doba,“ smála se Nikol při otázce ohledně jídel, která vaří a je si v jejich přípravě opravdu jistá v kramflecích.
„Teď v létě, zvláště když je takhle horko, mám nejradši ryby, pak taky grilované věci, maso, zeleninu, brambory, myslím, že to k létu patří,“ doplnila Švantnerová, která si v létě užila hlavně vysokohorskou turistiku, ať už na Slovensku, nebo v Rakousku.
„Do hor bych se ještě ráda vypravila, tam se mi dost líbilo,“ dodala modelka.
Fotogalerie |