Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Pot a dřina. Nikdo nikdy nepracoval víc než Pavlínka z MasterChefa

    Pot a dřina. Nikdo nikdy nepracoval víc než Pavlínka z MasterChefa. | foto: Instagram Pavlíny Lubojatzky

    Mysleli jste si, že to máte v práci náročné? Tak pozor! Teprve Pavlínka Lubojatzky vám vysvětlí, co je to pravá dřina. Budete se stydět, že jste si někdy stěžovali!

    Již za několik dní bude rozhodnuto a celé Česko dostane odpověď na tolik pokládanou otázku. Vyhraje Pavlína Lubojatzky letošní řadu MasterChefa Česko? Ať to dopadne jakkoliv, už nyní je jasné, že se mladé kuchařce, která soutěži obětovala doslova vše, její mise vydařila.

    Ačkoliv ji značná část národa, a to hlavně kvůli jejímu chování, kdy buď plakala, nebo mluvila sprostě, doslova nesnáší, ona své účasti v show rozhodně nemusí litovat. A to i když kvůli MasterChefovi dala výpověď v práci, aby se mohla plně soustředit na přípravu v soutěži. Neuvěřitelných 22 kilogramů, které zhubla, bereme jako bonus.

    Pavlína se už teď živí vařením. A dost se u toho, zdá se, nadře. Zatímco profesionální kuchaři uvaří stovky jídel za den, Pavlínka se piplá s jedním receptem dlouhé čtyři dny. Tak dlouho jí trvá příprava jednoho receptu, s nímž se následně dělí se svými fanoušky.

    Popsat celý náročný proces Pavlínu podle jejích slov napadlo ve chvíli, kdy fotila další recept. „Občas to vypadá, že je to práce na hodinku. Opak je pravdou. Jsou to většinou tři až čtyři dny,“ napsala Lubojatzky, která začala popisovat, co vše musí se svým mužem Martinem udělat, než může recept do světa.

    „Prvně musíme mít nápad,“ překvapila Pavlínka, která přiznala, že ty se většinou rodí v hlavě jejího muže. „Za den jich vychrlí víc, než kolik čokolády jsem za život snědla,“ přiznala Lubojatzky, která bývala o 22 kilogramů těžší, takže je zřejmé, že bývaly doby, kdy v jejím špajzu se žádná čokoláda dlouho neohřála. To přiznává i Pavlína, která tvrdí, že čokolády snědla tuny.

    Pak začne samotné vaření a nekončí, dokud není konečný produkt dokonalý. Když toto dovedou k dokonalosti, přichází na řadu příprava scény a styling jídla. „Pak znovu objednám suroviny, připravím seznam záběrů, které chci vyfotit, a taky jejich posloupnost,“ popisuje Pavlína, čemuž ale nerozumíme, protože bychom čekali, že přípravy se budou fotit tak, jak se jídlo připravuje. Ale budiž.

    Tím to ale nekončí. Do příprav Lubojatzky počítá i nákup květin, manikúru, umytí vlasů, líčení, chystání outfitu.

    „Sestavím celou scénu, Martin udělá testy fotek, které hned upraví, abychom viděli, jak vše bude ve výsledku vypadat. Pak jídlo uvaříme, upečeme a fotíme. Následně Martin upravuje fotky a já píšu recept na blog. Nahrávám fotky na Instagram, ke kterým vymýšlím text. Odpovídám vám na zprávy a komentáře a pak přichází ta odměna. Když si jídlo podle nás připravíte a sdílíte s námi pochvalné zprávy,“ dodala Pavlínka.

    Uznejte, jde tenhle pracovní dril vůbec zvládnout? My tak doufáme, že si Pavlína alespoň mezi recepty dává vždy minimálně týdenní pauzu. To jsou hotové galeje. Kam se na ni hrabou Jamie Oliver nebo Gordon Ramsay.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:43 úterý 23. února 2021. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      307
    • Haha
      114
    • Super
      36
    • Tvl
      26
    • Cože
      25
    • Sladký
      21