Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Krézlová naservírovala v Prostřenu sójová žebra z 3D tiskárny, přišla razantní reakce

    Ve středu se chopila vařečky Karolína Krézlová (36), která hostům VIP Prostřena připravila sójová žebra, která nechala vytisknout na 3D tiskárně. Herečka se totiž snaží vyhýbat masu, rostlinná žebírka měla navíc i jedlé kosti. Jenže hosté se na takovou lahůdku moc netvářili, nelíbily se jim ani živé květy, které z pokrmu vyndávali. Ty přitom nebyly zrovna nejlevnější, povzdychla si Krézlová...

    Ve středu vařila Karolína Krézlová, které ale vaz pomyslně zlomilo to, že nevzala hosty k sobě domů, nýbrž do pronajatého prostoru. Šmejděníčko šmejdění tak nemělo šanci proběhnout a někteří ze soutěžících to brali vcelku těžce.

    Krásná herečka jim ale připravila skvělou zábavu, uspořádala jim koncert, obdarovala je dárečky a dopisy a nakonec je zapojila i do kurzu vaření. Nebylo by to ale Prostřeno, kdyby nedostali soutěžící prostor ke kritice.

    Hlavním tématem se stala marinovaná žebra, která ale nebyla z masa, nýbrž ze sóji. Karolína se totiž snaží masu vyhýbat, protože věří, že jí to pomůže k dlouhověkosti. I proto připravila rostlinná žebírka, která vytiskla na 3D tiskárně.

    Speciální žebra

    Chuťové pohárky soutěžících ale neoklamala a strhla se tak velká debata o tom, zda je sója zdravá a jestli stolujícím chutná pokrm víc, než vepřové. Markéta Muzikářová se nechala slyšet s tím, že podobnou delikatesu doma vařit nebude, Kate Matl dodala, že se nejedná o nic světového.

    Kája nakonec vyjádřila svoje zklamání zřejmě z úzkoprsosti hostů, kteří kromě kritiky sóji třeba z jídla vyndavali živé květy. Ty přitom nejsou zrovna nejlevnější...

    Salátek s kozím sýrem

    Nejvíc si ale soutěžící pochvalovali prezentaci, kterou měla Krézlová vymakanou na jedničku. Zřejmě se učila od nejlepších, jejím přítelem je spoluzakladatel jedné z nejluxusnější sítí restaurací v Praze, Ondřej Rákosník. Pod jeho křídla spadají La Finestra in Cucina, Aromi či bistra a obchody La Bottega.

    Ve čtvrtek se pokusí vyvařit si plný počet bodů Ondřej Bábor. Podaří se mu to? Uvidíte na Primě.

    Fotogalerie