„V klidu přišla a beze slov skočila.“ Svědci popsali sebevraždu brněnské raperky

Její život byl jako jízda na horské dráze, ukončit se ho však rozhodla nenápadně. Raperka Zuzana K., známá také jako Sju Kjut, přišla do brněnského obchodního centra Letmo, v klidu a beze slov přelezla zábradlí u průhledu a bez rozmýšlení skočila. „Nic neřekla a ani nevykřikla. Byl to okamžik,“ popsal Blesku jeden ze svědků.

Snažila se prorazit jako raperka, „slávu“ jí ale nakonec přineslo až video, na němž zcela nahá a zřejmě i pod vlivem drog žadoní v pražském klubu Ateliér o pět minut sexu s kamarádem Vaškem. Teď se o Zuzaně K. mluví znovu. V brněnském obchodním domu Letmo se minulý týden rozhodla spáchat sebevraždu.

Její život byl jako na horské dráze. Jako jedna velká párty. Živila se tancováním u tyče, holdovala alkoholu a především drogám. Právě ty pro ni zřejmě byly únikem od reality, v níž se podle známých musela srovnávat s těžkou nemocí.

„Brala úplně vše a hlavně třeba i najednou. Kolikrát si za večer vzala tak velké množství, že by to stačilo třeba i pro pět lidí na celou noc,“ prozradil Expresu její kamarád Vašek.

Nyní se Zuzana rozhodla svůj boj vzdát. Minulý týden spáchala v brněnském obchodním domu Letmo sebevraždu. Své pověsti ale v posledních minutách života nedostála, odešla sice před zraky spousty lidí, ale až překvapivě v klidu a tichosti. Nesnažila se upoutat pozornost.

„Vůbec nic nenaznačovalo, že chce spáchat sebevraždu. Kolem páté hodiny odpoledne v klidu přišla k průhledu dolů, přelezla zábradlí a hned skočila. Nic neřekla a ani nevykřikla. Byl to okamžik,“ popsal Blesku jeden z pracovníků místní restaurace, který Zuzanu viděl skočit z horních pater.

O poznání děsivější pohled se tak naskytl pracovnicím stánku v patře, v němž dívka dopadla na zem. „Byly z toho úplně v šoku. Byl to podle nich strašný pohled. Úplně se rozklepaly, a to se rychle otočily. Té nešťastnici po dopadu na zem spadla z hlavy paruka,“ popsal jejich kolega s tím, že Zuzana jen zázrakem nezabila někoho dalšího.

Sju Kjut pád přežila a byla okamžitě převezena do nemocnice. Právě tam pak nakonec zemřela.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 10:42 čtvrtek 4. října 2018. Anketa je uzavřena.

  • 24
  • 11
  • 11
  • 10
  • 10
  • 8