Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Studentku znásilnil v luxusním resortu na Maledivách zaměstnanec. Hotel ji vyhodil a obvinil ze lži

    Studentka ukázala škrábance po znásilnění. | foto: Profimedia.cz

    Australskou studentku potkalo před pár dny v luxusním hotelu na Maledivách peklo. Xu Yitongová vycestovala do pohádkové destinace, aby si užila sólo dovolenou. Hned první den ji ale údajně znásilnil jeden ze zaměstnanců a studentku následně vedení z hotelu vyhodilo. Prý si celou situaci vymyslela, aby získala pobyt zdarma. Yitongová následně podstoupila lékařskou prohlídku a situací se teď zabývá policie.

    Šestadvacetiletá studentka univerzity v Sydney Xu Yitongová se vydala na několikadenní dovolenou do luxusního hotelu na Maledivách. Pobyt si zaplatila v hotelu Ritz-Carlton, kde vás vyjde pokoj na jednu noc až na 44 tisíc korun.

    Po příjezdu do hotelu se ji však rozbil mobilní telefon a přes hotelový telefon, který se nacházel v pokoji, se spojit se svou rodinou nemohla. Rozhodla se tak požádat o pomoc hotelovou recepci.

    Hotel Ritz-Carlton, kde byla australská studentka ubytovaná.

    Hotel Ritz-Carlton za studentkou poslal z recepce pracovníka, aby vzniklou situaci vyřešil. Muž půjčil Yitongové svůj telefon a ona zavolala své matce.

    Hotelový pracovník se ale podle Xu poté začal chovat podezřele. Posadil se na postel a studentce dával dotazy, které jí vadily. Snažila se změnit téma diskuze, ale muž se neustále vracel ke stejným otázkám.

    Poté začal být ještě více vlezlý a toužil po fyzickém kontaktu.

    „Dal si žvýkačku a zeptal se, jestli se chci líbat. Zůstala jsem jako opařená. Byla jsem v šoku. Řekla jsem, že ne, nemám ráda fyzický kontakt. Přeložila jsem mu to i na notebooku, kdyby mi nerozuměl,“ svěřila se Xu.

    Studentka ukázala modřiny po znásilnění.

    Ani dívčin nesouhlas zaměstnance hotelu neodradil, snažil se jí násilně otevřít pusu jazykem. Poté jí dvakrát strčil penis do úst a dotýkal se jí v intimních partiích.

    „Začal mi strkat jazyk do pusy a řekl, že bude gentleman. Shodil mě na postel, sundal si kalhoty a dvakrát mi strčil penis do pusy,“ rozpovídala se Yitongová.

    „Pak se mě začal dotýkat v intimních partiích a snažil se mít se mnou sex. Bránila jsem se a snažila se ho zastavit, ale nepomohlo to,“ pokračovala Xu v popisování traumatu.

    Studentka ukázala škrábance po znásilnění.

    Studentce se podařilo utéct a zabalila se do peřin. Zaměstnanec následně ejakuloval na obrazovku jejího notebooku a dívce řekl, že k ní ještě přijde, až bude dostatečně vlhká. Yitongová incident okamžitě nahlásila vedení hotelu, setkala se ale s odmítnutím.

    Pomoc jí nenabídli a místo toho se jí snažili zabavit notebook a ručník, do kterého pachatel utřel své semeno. Xu tak zavolala policii, která jí odebrala vzorky z úst a vyslechla si její výpověď.

    Výsledky by měly přijít zhruba do týdne a vedení hotelu studentku poprosilo, aby Ritz-Carlton opustila. Zároveň ji nařklo z toho, že si celou situaci vymyslela, aby získala pobyt zdarma.

    „Řekli mi, že potrvá týden, než přijdou výsledky, a že bych hotel měla opustit. Hotel trénuje své zaměstnance pouze na to, aby si říkali o dýško. Znásilnili mě ve vašem hotelu a nic jste neudělali,“ říká rozhořčeně australská studentka.

    Studentka ukázala lékařskou zprávu po znásilnění.

    Podstoupila tak lékařskou prohlídku a pořídila fotky modřin a škrábanců, které jí muž způsobil, jako důkaz. Znásilnění znovu oznámila na policii, ale policisté ale nebyli nijak nápomocní. Řekli, že zatím nemají žádný důvod muže zatknout.

    Mluvčí hotelu následně uvedl: Taková obvinění bereme vážně a celá věc je momentálně v šetření policie. Bezpečnost našich hostů a spolupracovníků je nanejvýš důležitá. Pokračujeme ve spolupráci s úřady a s hostem pravidelně komunikujeme.“

    Celá situace je momentálně v rukou lékařských odborníků i policie a čeká se na potvrzení či vyvrácení pokusu o znásilnění.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 8:13 pondělí 23. října 2023. Anketa je uzavřena.

    • Tvl
      39
    • Trapas
      10
    • Sladký
      8
    • Super
      6
    • Haha
      6
    • Cože
      5