Šokující zpověď otrokyně Karly: Mám za sebou 43 tisíc znásilnění!

Začínala jsem v deset ráno, končila po půlnoci, sedm dní v týdnu, vypráví třiadvacetiletá Mexičanka Karla Jacinto, která byla čtyři roky sexuální otrokyní. Za tu dobu má prý za sebou 43 200 znásilnění. Svůj šokující příběh odvyprávěla v rozhovoru pro CNN.

Karla to neměla nikdy jednoduché. Už v pěti letech se stala obětí sexuálního zneužívání, kdy ji znásilňoval člen rodiny. Matka se dcery nikdy nezastala a chovala se k ní jako k cizí.

Fotogalerie

Při první příležitosti, když potkala svého prvního přítele a zamilovala se, utekla z domova. Jenže to ještě netušila, jaké peklo ji čeká v příštích letech.

Z první lásky se vyklubal kriminálník, který ji předhodil svým bratrancům - pasákům. Karlu začali nutit do prostituce, a to ve velkém. V té době jí bylo dvanáct.

“Začínala jsem v deset dopoledne a končila o půlnoci. Muži se mi smáli, když viděli, jak brečím. Mívala jsem zavřené oči, abych neviděla, co se mnou dělají,” řekla v rozhovoru pro CNN.

Za čtyři roky věznění a prostituce byla prý podle svého odhadu znásilněná 43 200krát. Se svým pasákem dokonce v patnácti letech otěhotněla a porodila dceru.

“Bil mě řetězem, kopal do mě, mlátil mě pěstí, tahal mě za vlasy. Dokonce mě pálil žehličkou,” vyjmenovává Karla, co všechno musela od svého pasáka snášet.

Zachránila ji až po čtyřech letech policie. Karla zrovna “pracovala” v hotelu, kde ji našli během policejního zátahu. Poté žila v centru Road to Home. Její příběh CNN zde také ověřila.

V Mexiku se podle některých statistik stane obětí obchodu s lidmi až 20 tisíc lidí.

zdroj: www.youtube.com

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:00 sobota 12. března 2016. Anketa je uzavřena.

  • 6
  • 6
  • 5
  • 5
  • 5
  • 4