Záhadná smrt Pivního krále Vladimíra Černohorského: Zabily ho deprese!

Divoké háro, brejličky, knírek od pivní pěny, tak nekorunovaného pivního krále znalo celé Česko. V posledním reklamním spotu dokonce sbalil Jitku Čvančarovou. To byl bohužel jeho poslední televizní úspěch. Herec Vladimír Černohorský zemřel.

Herec Vladimír Černohorský pocházel ze středočeských Votic a do Prahy se přestěhoval kvůli práci. „Kamarádili jsme se dlouho, i když jsme se v poslední době tolik nevídali, protože Vláďa žil v Praze,“ řekl deníku Aha! jeden z jeho kamarádů z Votic.

Do povědomí Čechů se dostal především díky reklamám na pivo, kde před ním ustoupil i drsňák Tomáš Řepka, odolal krásné Vice Kerekes a v poslední dokonce na svůj knírek od pěny sbalil Jitku Čvančarovou.

Do povědomí Čechů se dostal především díky reklamám na pivo, kde před ním ustoupil i drsňák Tomáš Řepka.

Černohorský zemřel během hokejového šampionátu a podle kamaráda z Votic byl příčinou úmrtí únavový syndrom, kvůli kterému herec trpěl depresemi.

„Co se stalo, vím vlastně jen z doslechu – co se tady po Voticích povídá. On trpěl nějakým únavovým syndromem, na to měl i omezenou pracovní schopnost. A ta nemoc ho prý zachvátila takovým způsobem, že ho to dostalo do depresí a výsledek byl to, co se stalo. Myslím, že na tom něco bude, že příčinou byly deprese,“ dodal Vladimírův kamarád.

Náhlý skon Černohorského zaskočil také jeho kolegy. „Je mi to obrovsky líto a celé rodině vyjadřuji upřímnou soustrast. Respektuji soukromí rodiny a k dané záležitosti už se nebudu více vyjadřovat,“ řekla Blesku herečka Jitka Čvančarová.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 10:29 středa 21. září 2016. Anketa je uzavřena.

  • 49
  • 36
  • 17
  • 15
  • 13
  • 10