Zelení zase pobavili: Předseda Rut a herec Gosling jsou prý k nerozeznání!

Komunální volby se nezadržitelně blíží a jednotlivé strany se před nimi snaží nahnat potřebné body. Jinak tomu není ani v případě Strany zelených. Ta na Facebooku vyrukovala s vtípkem, že se lidé na veřejném promítání oscarového filmu budou moci setkat s „žižkovským Ryanem Goslingem“, a sice lídrem strany Ondřejem Rutem. Problém je, že Rut Goslingovi vůbec podobný není. A Zelení se právem stali terčem posměchu.

Včera dopoledne pozvala Strana zelených, konkrétně její pobočka z Prahy 3, na promítání oscarového filmu The Big Short. Jednu z hlavních rolí v něm hraje hollywoodský herec Ryan Gosling, jenž je prý nápadně podobný lídrovi Zelených Ondřeji Rutovi.

„Že se Ondřejovi přezdívá ‚žižkovský Gosling‘, to asi není tajemství. Věděli jste ale, že se ve filmovém byznysu přezdívá Ryanovi ‚hollywoodský Rut‘?! No, je to tak. Přijďte si dnes večer pro podpis nebo společnou fotografii, ale nemůžeme ručit, že se dostane na každého!“ zavtipkovali Zelení na Facebooku.

Problém je, že onen žižkovský Gosling má s pravým Ryanem Goslingem společný maximálně výraz na přiložených fotografiích. A tak nakonec lidé v komentářích měli legraci spíše ze Zelených než z jejich podivného vtípku.

Tito dva muži jsou prý k nerozeznání. Zelení ovšem neprozradili, po kolika panácích.

Nejvíce dotazů mířilo na to, jaký druh opiátů autoři postu před jeho zveřejněním pozřeli. Zelení se sice výsměch v komentářích snažili překrýt „stíráním“ komentujících, svůj nepovedený fórek tím ale spíš jen podtrhli. 

Jak se objevilo v komentářích, Ondřej Rut si je s Goslingem asi tak podobný jako Miloš Zeman s Bradem Pittem! 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:57 pátek 28. prosince 2018. Anketa je uzavřena.

  • 34
  • 16
  • 14
  • 13
  • 9
  • 7