náhledy
Jaké tajemství skrývá příprava některých jídel?
Autor: The Boston Globe
Víno by dřevitou chuť mělo nabírat zráním v sudech, mnohdy tomu tak ale není.
Autor: The Boston Globe
Víno často nechytá chuť zráním v sudech, ale přidáváním dřevěných hoblinek.
Autor: Internet
Méně kvalitní ryby jsou často vydávány za kvalitnější a dražší.
Autor: The Boston Globe
Pamakrela tmavá bývá často zaměňována s tuňákem, přitom může být člověku nebezpečná.
Autor: Internet
Vlevo je opravdový tuňák, vpravo pak pakamakrela, která je za něj často vydávána.
Autor: The Boston Globe
Farmáři se chlubí pěstováním organických výrobků. Často ale lžou.
Autor: Wikimedia.org
Z lékořice se vyrábí řada cukrovinek, přitom může být pro lidi nebezpečná.
Autor: The Boston Globe
Lékořice může být lidskému zdraví nebezpečná.
Autor: The Boston Globe
Zrající maso spoustu lidí rozhodně neláká.
Autor: The Boston Globe
Maso zraje tak, že se nechává plesnivět.
Autor: The Boston Globe
Maso se nechává zrát plesnivěním.
Autor: The Boston Globe