„Je to blbec, jak tohle může říct o psech?“ rozčiluje se Srstka na Bělobrádka

Poslední prohlášení Pavla Bělobrádka, týkající se psů, a otázky toho, zda umírají, či chcípají, někdo považuje za nepodařený pokus o žert, někdo za nemístnou poznámku. Co si o tom myslí Zdeněk Srstka, známý milovník zvířat a moderátor pořadu „Chcete mě?“ Nenašel pro politika dobrého slova!

„Umírají pouze lidé. Zvířata uhynou, pojdou, chcípnou (u nich to nemá vulgární podtext), padnou, zhasnou, jsou zabita, poražena,“ vzkázal známé aktivistce Lucii Sulovské Pavel Bělobrádek, když na Facebooku oznámila, že její pes Alf odešel do psího nebe. Tato reakce byla ihned řadou lidí odsouzena jako netaktní a necitlivá reakce, která se vzhledem k situaci absolutně nehodí.

Pavel Bělobrádek sám se hájí tím, že šlo o vtip. Ten však většina lidí nepokládá za příliš podařený. A co si o tom myslí Zdeněk Srstka, milovník němých tváří a moderátor pořadu „Chcete mě?“, který má za úkol najít nový domov opuštěným zvířatům?

„To je ale blbec, jak tohle vůbec může říct o psech?“ rozčiluje se Srstka. „Zvířata vědí víc než my a mají nás ráda, člověka to pochopitelně trápí, když zemřou. To je mi ale inteligence,“ kroutí hlavou nechápavě.

Pavel Bělobrádek a jeho zvláštní omluva.

Zda zvířata skutečně vědí více než my lidé, asi nelze posoudit. Jedno je však jisté. Pokud už si někdo domácího mazlíčka pořídí, pravděpodobně mu přiroste k srdci, a je proto přirozené se trápit, když odejde. I kdyby tak měl Pavel Bělobrádek nakrásně pravdu, vzhledem k situaci si takovou poznámku měl spíše odpustit. Možná by se pak nemusel na omluvu fotit na internet s cedulí hanby!

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:39 čtvrtek 28. prosince 2017. Anketa je uzavřena.

  • 71
  • 55
  • 13
  • 10
  • 8
  • 7