Škromach opět v bazénku: Hlásí návrat, chce do Sněmovny a kampaň dělá na zahradě!

Matador sociální demokracie je zpátky na scéně! Zdeněk Škromach, někdejší místopředseda strany, dlouholetý poslanec, senátor a ministr, se porve o návrat do Poslanecké sněmovny. Figurovat bude na jihomoravské kandidátce, voliče se snaží oslovit jakožto patriot vinařského kraje a legendární bazének vyměnil za vířivku!

ČSSD volební preference nepřejí, a tak se rozhodla povolat do zbraně některá známá jména ze zlaté éry, kdy patřila k nejsilnějším stranám.

Figuruje mezi nimi i Zdeněk Škromach. Všem dobře známý matador, někdejší místopředseda strany, ministr práce a sociálních věcí, dlouholetý poslanec i senátor.

Bude na jedenáctém místě kandidátky v Jihomoravském kraji, reálně tak vzhledem k aktuálním průzkumům nemá moc šancí na úspěch. Do Poslanecké sněmovny by ho nicméně mohly poslat preferenční hlasy.

Škromach je ostatně v kraji známou personou a místním patriotem, rád sdílí fotky z vinic a polí. Starší voliče by mohl oslovit třeba i jako aktivní zahradník. A na scénu se vrátil i legendární bazének, z něhož v minulosti Škromach podnikal poněkud bizarní „hovory“ se skleničkou vína. I když v trochu jiné podobě.

Zdeněk Škromach a jeho slavný bazének

„My chceme hovory od bazénku,“ napsal zkušenému politikovi jeden z fanoušků k fotce na Facebooku, načež Škromach zažertoval, že nechodí pod 37 stupňů. Následně pobavil fotografií, kterak spokojeně sedí ve vířivce pro změnu s plechovkou piva.

Zdeněk Škromach se vrací! Bazének vyměnil za vířivku.

Schyluje se k návratu politické selfie legendy?

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:30 čtvrtek 7. října 2021. Anketa je uzavřena.

  • 42
  • 13
  • 11
  • 8
  • 8
  • 6