Fotbalový rebel Ondrášek je ženáč: Polská nevěsta předvedla ukázkový výstřih!

Jako na horské dráze žije fotbalový tvrďák Zdeněk Ondrášek, kterému spoluhráči neřeknou jinak než „Kobra“. Poslední týdny pro něj byly perné, měl zažít dobrodružství v rumunské Bukurešti, jenže po pár zápasech ho odtamtud vyhnal majitel. Holohlavý útočník alespoň shrábl odstupné ve výši bezmála pěti milionů a teď už se zase usmívá. Vlezl do chomoutu s krásnou polskou partnerkou Dariou!

Ondrášek před lety řádil právě v Polsku, pak zkusil Ameriku a v Dallasu se stal miláčkem tribun. Táhlo ho to ale zpět do Evropy, a tak se měl stát spasitelem Viktorie Plzeň.

Po sezoně si ho ale vyhlédl známý klub FCSB, dříve Steaua Bukurešť. Ve dvaatřiceti letech chtěl ještě zazářit v zahraničí, jenže z tohoto snu se Ondrášek záhy probudil.

Výstřední majitel klubu Gigi Becali se po pár minutách na hřišti rozhodl, že se mu český forvard vůbec nelíbí, a tak ho přiměl klub opustit. „Kobra“ sebral tučné odškodné a volný čas využil, jak nejlépe mohl.

Po více než čtyřech letech si vzal krásnou partnerku Dariu Dembinskou, se kterou se seznámil během angažmá ve Wisle Krakov. 

Fotbalový tvrďák Zdeněk Ondrášek se oženil s krásnou polskou přítelkyní.

Svatbu měli původně nachystanou na lednové výročí, jenže plány jim zhatil covid-19. A tak si své „ano“ řekli se zpožděním, ale zato ve velkém stylu.

Veselka se odehrála nedaleko Krakova za účasti rodin a přátel. Tancovalo se, popíjelo. Královnou večera byla nevěsta, na níž mohli pánové oči nechat. A to hlavně proto, že svoje vnady ukázala v šatech s hlubokým výstřihem.

Manželka fotbalisty Zdeňka Ondráška

„Nejkrásnější svatba,“ pochvalovali si svatebčané. Ti teď už čekají jen na jedno. Až Ondrášek zaskóruje pro jednou i mimo hřiště a založí s polskou krasavicí rodinu!

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:36 čtvrtek 23. prosince 2021. Anketa je uzavřena.

  • 27
  • 13
  • 5
  • 4
  • 4
  • 4