Jsem 24. nejvlivnější muž v Evropě! Děkujte mi za byty, stromy i MHD, chválí se Hřib

Kdyby člověk neznal aktuální poměry v Praze, po krátkém bilančním videu Zdeňka Hřiba (Piráti) by byl jistě paf z toho, že česká metropole za pár let trumfla všechna velkoměsta světa. V rekordním čase se tak stala nejlepším místem k životu, kde byty, stromy i nové linky metra rostou před očima a je tu radost žít. Bohužel realita má k primátorově agitce hodně daleko.

„Je mi ctí být znovu lídrem pirátské kandidátky ve volbách na pražský magistrát. Právě teď o tom rozhodli členové strany v hlasování na pirátském fóru. Děkuji jim za projevenou důvěru, kterou do mě tímto vložili,“ vyděsil koncem loňského roku Zdeněk Hřib.

„Pokusím se ji nezklamat a zároveň ji co nejlépe zúročit. Děkuji také kolegyním a kolegům, kteří se mnou šli do férového souboje o pozici lídra,“ doplnil pražský primátor v souvislosti s blížícími se komunálními volbami.

„Těším se na další spolupráci s nimi a doufám, že doplní další příčky kandidátky. Magistrát si zaslouží co nejsilnější tým zkušených odborníků z řad mužů i žen,“ dodal Hřib.

Z představy, že by se opět stal primátorem, jsou někteří Pražané i přespolní nesví. 

Na Facebook si primátor vyvěsil bilanční video, v němž se bije v prsa za nové byty, stromy i linky metra na nové trase D, tím ale své situaci moc nepomohl, spíše naopak.

Pražský primátor Zdeněk Hřib by rád seděl v křesle i další funkční období.

„Tak to byl docela dobrý film, co myslíte? Bez vaší chuti podpořit v Praze před třemi lety změnu by ale nic z toho nebylo možné. Děkuji moc za vaši podporu a přeji šťastný nový rok!“ pochválil se Hřib, který ve videu nezapomněl vypíchnout fakt, že byl zvolen 24. nejvlivnějším mužem Evropy.

„Samochvála smrdí. Zvlášť když se vychloubající často chlubí cizím peřím,“ zpražil primátora Karel P., který poukázal na fakt, že o stavbu nových bytů se vůbec nezasloužil.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:30 středa 4. května 2022. Anketa je uzavřena.

  • 163
  • 34
  • 12
  • 8
  • 3
  • 3