Jsem Iron Man a spasím Prahu! Hřib na Comic-Conu jedná o parkovištích pro vesmírná plavidla

Kolabující doprava? Chystaná oprava Barrandova mostu? Nebo rozkopané ulice v důsledku výstavby metra D? Pražané nemusí mít o svoje pohodlí starost, jsou totiž v dobrých rukou. Z pražského primátora Zdeňka Hřiba je Iron Man a na letošním Comic-Conu bude řešit mimo jiné parkování pro Marťany, aby místním nezabírali už tak mizející místa!

Hřib se v roli Iron Mana objevil na letošním Comic-Conu a podle jeho slov rozhodně nešlo o náhodu. Prahu, které jako primátor šéfuje, prý tlačí bota hlavně v oblastech inovací a moderní technologie.

„O budoucnosti Prahy budu na Comic-Conu mluvit i na přednášce k Metropolitnímu plánu v neděli. Metroplán určí budoucnost Prahy na desetiletí dopředu. Takže se můžeme bavit nejen o tom, kde budou nové parky a školy, ale i o tom, kde budou kotvit vesmírná plavidla, odkud kam povedou teleporty a jak zabránit tomu, aby Praha dopadla jako ekumenopole Coruscant ze Star Wars,“ vzkázal Hřib.

Iron Man Zdeněk Hřib

Ve světě superhrdinů se primátor vyzná, je totiž velkým komiksovým fanouškem. Na žádném pražském Comic-Conu dosud nechyběl a na ten probíhající pozval i všechny Pražany.

„Skuteční superhrdinové jsou teď sice jinde. Bojují na Ukrajině o budoucnost nás všech a já věřím, že i tam nakonec dobro zvítězí nad zlem. Ale jestli zatím nemáte žádné plány na víkend, dorazte na již třetí Comic-Con Prague,“ vzkázal Hřib, který včera přejmenoval ulici před ruskou ambasádou, takže teď nese název „ukrajinských hrdinů“.

Zdeněk Hřib dorazil na Comic-Con jako Iron Man.

Hlavní hvězdou Comic-Conu sice měl být Highlander Christopher Lambert nebo třeba kapitán Titaniku či král z Pána prstenů Bernard Hill, nakonec si ale lidé chodili pro fotky s pražským superprimátorem. 

Závistí musí blednout i hollywoodský herec Robert Downey junior, který Iron Mana ztvárnil ve třech marvelovkách.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:18 neděle 21. srpna 2022. Anketa je uzavřena.

  • 116
  • 19
  • 17
  • 12
  • 9
  • 8