Žena pronajala na Silvestra svůj byt, sto lidí ho zcela zdevastovalo

Britka Christina McQuillanová se rozhodla na silvestrovský večer pronajmout svůj byt na jihozápadě Londýna. Mladá studentka, která se na inzerát ozvala tvrdila, že v bytě pouze přespí po návratu z oslav příchodu nového roku. Ve skutečnosti zde uspořádala párty pro sto lidí, na které musela zasahovat policie a byt byl druhý den zcela zdevastován a vykraden.

Jednatřicetiletá Britka Christina McQuillanová spolu s manželem Henrym trávili silvestrovské oslavy u přátel. Rozhodli se, že si finančně přilepší a svůj byt v londýnské čtvrti Putney přes noc někou pronajmou.

Fotogalerie

Ozvala se jim mladá černoška, která se dušovala, že jde vítat nový rok k přátelům v blízkosti bytu a chce zde poté přespat, protože sama žije na druhém konci města. Christina s Henrym souhlasili a nechali si zaplatit zhruba 4500 korun za pronájem.

Manželé McQullanovi pronajímali svůj malý třípokojový byt v londýnské čtvrti Putney. V něm se vystřídalo sto lidí.

Mladá nájemnice však měla zcela jiné plány. V pronajatém bytě sama uspořádala novoroční párty. Jako hostitelka nebyla troškař a pozvala do malého jednoložnicového bytu asi sto lidí. Ti zde rozpoutali doslova peklo.

Christina s manželem Henrym si chtěli na Silvestra pronájmem bytu přivydělat, místo toho musí řešit desetitisícové škody.

Po celém bloku se rozléhala hlasitá taneční hudba a řev oslavujících. Ti zde ve velkém konzumovali alkohol, včetně domácích zásob McQuillanových, kouřili marihuanu a střídali se v souložení na manželské posteli v ložnici. Sousedé byli opakovaně nuceni zavolat na výtržníky policii, bohužel ani to divoký večírek neukončilo.

Ani zásahy policie nedokázaly párty ukončit. Opilí a zdrogovaní lidé s pouze přesunuli z bytu na ulici.

Jedna ze sousedek zavolala Christině a Henrymu a ti spěchali domů. Co zde našli je šokovalo. Kromě desítek opilých a zfetovaných lidí byl jejich byt zcela zdevastován. Okna byla vysklená, televize a nábytek zničeny. Někdo jim vykradl kuchyňské vybavení a dokonce si někdo dal práci i s vytrháním plovoucích podlah.

Ve zničeném bytě nalezli jeho majitelé četné nedopalky marihuany, kterou zde nezvaní hosté pokuřovali.

Zděšení manželé se pokoušeli nevítané návštěvníky z bytu vyhodit svépomocí, ale to se pouze obrátilo proti nim a oba byli fyzicky napadeni. Když našli dívku, které byt pronajímali, vysmála se jim. Do očí jim řekla, že použila falešné jméno a pokud si na ní budou chtít ztěžovat, obviní je z rasismu.

V manželské posteli McQuillanových se vystřídalo několik souložících dvojic.

Místo novoročního přivýdělku tak manželé řeší desetitisícové škody na vlastním majetku. S tím, že by do budoucna ještě někdy byt pronajímali prý počítají jen v případě, že zájemce budou osobně znát.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 5:00 středa 4. května 2016. Anketa je uzavřena.

  • 13
  • 8
  • 7
  • 7
  • 7
  • 4