Xenofobní radní z ODS: Žloutenka v Paříži, osahávání v Německu a kyselina v Londýně!

Strach, nenávist a panika! Radní Prahy 4 Klára Cingrošová (ODS) se pravidelně nechává unést svými emocemi a to, co pouští do světa, je hodně za hranicí dobrého vkusu. Sází na protiuprchlickou rétoriku prošpikovanou vulgarismy a s nikým nemá slitování. Vlastně by z mapy nejradši vymazala Německo, Anglii i Francii.

„Je třeba vyrazit do světa. Třeba k sousedům do Německa. Ještě by mě tam někdo naháněl za účelem osahávání. Dejte pokoj,“ píše ve svém fejetonu v radničních novinách Prahy 4. A servítky si rozhodně nebere. Vzápětí se přesouvá do vedlejší země, do Nizozemska. „Co když tam zabloudím do jedné z no-go zón, to mohla být moje cesta poslední,“ zamýšlí se vystudovaná lékařka, která pracuje pro jednu americkou farmaceutickou společnost. 

Ve Francii řádí žloutenka a úplavice

Ani Francie jejímu zvrácenému cestopisu z prázdnin neunikla. „Vypulírované bulváry? Chyba lávky! Vždyť na nich vyrostla podivná stanová městečka, kde se v haldách odpadků šíří epidemie žloutenky a úplavice,“ děsí dále Cingrošová. V Anglii podle ní zase místo pikniků na trávníku všude pobíhají individua s noži a po nešťastnících, co jim přijdou do cesty, lijí kyselinu.

Asi nepřekvapí, že závěrem radní za ODS vyzývá k boji za národní zájmy, přeje všem Šťastné a bezpečné (dost možná prázdniny...) a nejraději by zůstala doma za pecí. Asi není na místě jí její rozhodnutí vymlouvat, protože tahle dáma by nám v Evropě ani kdekoli jinde dobrou reklamu neudělala. 

Svinský feťácký pátky!

Jenže spokojená není ani v Česku. „Umím se radovat i z maličkostí. Třeba když se před domem nemusím brodit vyhrabanou popelnicí,“ vyznává se Cingrošová, která má na nepořádné výrostky už dlouho spadeno, soudě dle jejích výkřiků na Facebooku. Ty jsou mnohem peprnější. „Svinský feťácký pátky. Minule rozkopaný dveře, dneska popelnice,“ hřímá radní. Možná je ovlivněna i tím, za jaký obvod je zvolená. V Záběhlicích, Michli nebo Nuslích je totiž často docela živo, nehledě na drobnou pouliční kriminalitu, s kterou tu policie léta bojuje.

Těžko říct, co na ně budou říkat její spolustraníci a vedení ODS. Něco nám říká, že tohle na metál za zásluhy  nevypadá. Než plivání jedu na sociálních sítích a stránkách časopisů by se možná měla věnovat raději Komisi pro bytové a nebytové prostory, které předsedá...

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 22:44 úterý 6. listopadu 2018. Anketa je uzavřena.

  • 163
  • 52
  • 17
  • 10
  • 9
  • 8