Vyzkoušejte si iDNES Premium. Nabízíme poslední poukazy na 3 měsíce za korunu

iDnes Premium | foto: Expres.cz

Start nového webu Lidovky.cz přinesl mimořádnou nabídku na čtvrtletní předplatné iDNES Premium za jedinou korunu. Akce platí pro prvních 1893 zájemců a tato kvóta bude brzy vyčerpána. K dispozici už je jen necelá pětistovka poukazů.

Vstup do iDNES Premium odemyká články na třech webových portálech. Reportážemi, rozhovory, komentáři i podrobným zpravodajstvím do prémiového klubu přispívají redakce iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz.

Vyzkoušet 3 měsíce za 1 Kč

Web Lidovky.cz vstoupil tento týden do nové éry. Odlehčil grafickou podobu, zpřehlednil strukturu, zviditelnil exkluzivní zprávy a názory. Prémiový obsah patří k prioritám, redakce se zaměřila na kvalitní původní zpravodajství, které publikuje bez dalších odkladů na svém webu. Tyto články jsou přístupné všem členům klubu iDNES Premium, ať už do něj vstoupili na iDNES.cz, Expresu, nebo na Lidovkách.

Uvedení nového webu provází akční nabídka pro 1893 čtenářů, kteří dostanou příležitost vyzkoušet si iDNES Premium na tři měsíce za korunu. Proč zrovna toto číslo? Protože 1893 je rok, kdy vznikly Lidové noviny, k němuž web Lidovky.cz neodmyslitelně patří už rovných dvacet let.

Olympijské zpravodajství i letní seriály

Za korunu na zkoušku, a později pak za 39 korun na celý měsíc, získá čtenář přístup k desítkám prémiových článků. Prázdninové menu nabízí letní seriály Olympijské legendy na Lidovkách či cestovatelské Soutoky českých řek na iDNES.cz. V seriálu spotřebitelských testů redakce radila, jak vybrat zahradní sekačku, hodnotila zábavní parky a nyní připravuje velkou zmrzlinovou mapu České republiky.

Sportovní rubriky vyslala nejpočetnější tým z českých psaných médií na olympijské hry do Tokia. Reportéři přímo na místě sledují, jak se sportovci vypořádávají s mimořádnými těžkostmi, které jim dnešní doba připravila. Vzhledem k aktuálním problémům postřehy z Tokia publikované v prémiových článcích upoutají nejen prémiové publikum.

Digitální předplatné i audioknihy zcela zdarma

iDNES Premium ovšem nejsou jen články. S členstvím uživatelé získají také přístup ke řadě dalších výhod, jako je digitální předplatné časopisů a novin. V rámci předplatného tak mohou mít zdarma každý den číst například kompletní vydání MF DNES či Lidových novin v digitální podobě.

Členové iDNES Premium dále získají přístup ke čtyřem e-knihám zdarma měsíčně, z nichž si mohou jednu vybrat. Stejné je to u audioknih. V současnosti jsou v nabídce audioknihy o zákulisí Silicon Valley, klasická pohádka Hrátky s čertem, detektivní Sběratel kostí nebo Někdo blízký.

Získat lze i audioknihy s velkými slevami, které platí i na novinky – v tomto měsíci je možné s 40% slevou získat například nedávno vydaný titul Novičok nebo kulka od novináře Ondřeje Kundry o tom, jak umírají kritici Vladimíra Putina.

Chytré hodinky a další dárky

Díky iDNES Premium lze získat přístup také k řadě exkluzivních soutěží, kam se ostatní čtenáři nedostanou. Nyní lze zdarma získat chytré hodinky Xiaomi Mi Watch Lite, které měří tep, jsou vodotěsné a monitorují například i spánek. Soutěžit lze ale také o cyklistický balíček v hodnotě 2000 Kč, o rodinné vstupenky do Zoo Praha nebo do Vodního světa v Aquapalace Praha.

Novinkou na stránkách Lidovky.cz jsou interaktivní křížovky, které se dají luštit na monitorech počítačů a displejích mobilních telefonů. Každý den a v jakoukoliv denní dobu v nové rubrice Křížovky mohou prémioví čtenáři snadno luštit o atraktivní ceny.

Cestování po Čechách levněji

Součástí předplatného iDNES Premium je také přístup k výhodným nabídkám a v létě se určitě hodí slevy na různá místa po Čechách. Již přes 60 různých slev a exkluzivních nabídek se objevilo v sekci České léto. Díky členství v iDNES Premium je možné získat při ubytování po Čechách jednu noc zdarma, získat výhodné vstupy do muzeí a na výstavy nebo třeba při koupi jedné jízdenky na lanovku ve Špindlerově Mlýně či na Ještědu získáte druhou zadarmo.

V nabídce jsou i praktické věci jako možnost nechat si zdarma profesionálně umýt kolo. Nazbyt nepřijdou ani zájemci o kulturu. Nedávno přibyla například možnost při zakoupení jedné vstupenky na Shakespearovské slavnosti získat druhou zdarma.

To vše a mnohem víc je prémiový svět iDNES.cz. Nabídka tří měsíců za korunu platí pro uživatele, kteří tuto akci ještě nevyužili.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 7:00 sobota 20. listopadu 2021. Anketa je uzavřena.

  • 4
  • 4
  • 3
  • 2
  • 2
  • 1