Nytrová dál jede homo-pedofilní bomby. Obvinila média a přidala novou várku výroků

  • „Homosexuálové se budou snažit realizovat sex s dětmi,“ prohlásila Pavlína Nytrová.
  • Ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová ji po jejím skandálním vystoupení vyzvala k odchodu z ČSSD
  • Nytrovou čeká pohovor se svým stranickým šéfem
  • Veřejnost a její političní kolegové jsou z homofobních názorů poslankyně v šoku
Poslankyně Pavlína Nytrová (ČSSD) trvá na svých výrocích, které pronesla v Poslanecké sněmovně na adresu homosexuálů, neboť je má prý podložené studiemi a články z internetu. Řekla to ve čtvrtečních Událostech, komentářích na ČT24, kde obhajovala a vysvětlovala svoje názory.

„Pravděpodobně jsem se dotkla velmi závažného problému, strčila jsem do vosího hnízda,“ prohlásila Nytrová s tím, že na svých výrocích trvá, ale některé prý byly vytržené z kontextu, načež obvinila média z hysterické a nepřirozené reakce.

„Ve svém vyjádření jsem popisovala dlouhodobě plánované kroky homosexuálních aktivistů, se kterými se můžeme seznámit v západní Evropě. Netvrdila jsem, že homosexuálové v České republice chtějí v tuto chvíli provozovat sex s dětmi,“ pokračovala poslankyně, která se přes noc stala asi nejpropíranější ženou.

Dále se také pokusila upřesnit, odkud čerpá informace a čím má své teorie podložené. Zatímco v rozhovoru pro Respekt Nytrová uvedla, že informace sbírá v internetových diskuzích a ze zpráv, které jí chodí do mailu od sdružení Ruskije materi, na rozhovor v Událostech, komentářích přišla „lépe“ připravená.

„Mám tu sebou zdroje, ze kterých jsem vycházela. Je to třeba světová konference OSN o ženách v Pekingu z roku 1995, diagnostický manuál mentálních poruch z Ameriky, rozsudek o legálnosti pedofilního klubu Nizozemsko, kde soud stanovil, že nesmí být zakázána činnost organizace, která propaguje sexuální styk. Ve všech těch odkazech se říká, že budou chtít homosexuálové sexuální styk s dětmi,“ řekla v ČT poslankyně.

Několikrát si během rozhovoru také protiřečila. Respektu řekla, že žádné poradce při své práci nevyužívá. Pro ČT zase uvedla, že za ní stojí tým lidí, který jí radí, co říkat.

Nytrová vzbudila zájem o svoji osobu výroky o homosexuálech. Při projednávání novely zákona, podle níž by si registrovaní partneři mohli adoptovat dítě svého partnera či partnerky, poslankyně Nytrová vyjádřila svůj nesouhlas a navíc prohlásila, že partneři stejného pohlaví „se budou snažit realizovat sex s dětmi“.

Na její slova záhy na Twitteru reagovala ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová, která Nytrovou vyzvala k odchodu z ČSSD.

K vystoupení ze strany se vyjádřil už i její stranický šéf Bohuslav Sobotka, který si Nytrovou pozval na kobereček. „S paní Nytrovou se sejdu, nechci, aby vystupovala podobným způsobem,“ řekl pro Lidovky.cz.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 5:00 sobota 12. listopadu 2016. Anketa je uzavřena.

  • 17
  • 15
  • 13
  • 10
  • 9
  • 8