Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Monokl, ožralá Marcela a plačící děti: Lucie z Výměny slaví návrat manžela Navrátila

    Jedna z nejvýraznějších účastnic Výměny manželek za poslední roky o sobě dala znovu vědět. A ani v tomto případě se osminásobná matka Lucie Navrátilová příliš nevyznamenala a i tentokrát hrál hlavní roli její miláček, usvědčený vrah a manžel Michal. Chvíli to vypadalo na rozvod, padla i nějaká ta facka, pak se moc prosilo, žadonilo a dvojice už je zase spolu. Selanka se však nekoná. Spíše naopak. O hádky, křik a dětský pláč už tak napjatou situaci „zpestřuje“ spolubydlící Marcela, která je „už v deset večer ožralá jako bomba“.

    „Prosím vás, nechte mě už na pokoji, nechte mě žít,“ napsala na Facebook Lucie Navrátilová z Výměny manželek, které se život znovu vymyká z rukou. Osminásobná matka ho de facto nikdy v opratích nedržela, po boku bývalého spolužáka, usvědčeného vraha ale nabírá opravdu děsivých obrátek.

    Manželé, kteří mají společný profil na sociálních sítích, o sobě dávají pravidelně vědět infantilními videi a kolážemi, v polovině ledna opět zatopili pod kotlem.

    Lucie, které čtyři z osmi děti sebrala sociálka, se na TikToku v jednom z krátkých videí mihla s monoklem. Záhy jí došlo, že to asi nebyl nejlepší nápad se takto prezentovat před světem, a tak rychle utrousila, že se s Michalem bude rozvádět.

    „Konečně,“ řekli si všichni, kdo jejího chotě, jenž se netají prchlivou povahou, neměli zrovna v lásce.

    Bohužel se neradovali dlouho. Navrátilové se vše rozleželo v hlavě a obrátila. Sociální sítě začala zásobovat fotkami svého miláčka, kterého prosí o návrat.

    Snad to tentokrát bude opravdu navždy.

    „Miluju tě a nikdy nepřestanu. Jsi můj život, moje všechno. Vrať se k nám zpátky,“ stálo v dojemné koláži.

    Přání se jí evidentně splnilo. Poté, co Lucie poprosila o návrat a pak celý svět poslala do háje, protože její lásce nerozumí, se Michal do bytu navrátil. A zjevně ne sám. Domácnost s rodinou má sdílet i jistá Marcela, která bohužel už tak dost zkoušeným dětem nejde moc dobrým příkladem.

    „Lehni si! Jsi vožralá jako bomba! V deset hodin večer si vožralá jako bomba!“ řval Michal v jednom z videí, které rychle zmizelo, ze všech sil, zatímco v pozadí byl slyšet zoufalý dětský pláč.

    Snad to tentokrát bude opravdu navždy.

    Diskutabilní rodinné zázemí, jež má do idyly daleko, nepřímo potvrdila i sama Lucie.

    „Vy k sobě patříte, nedokážete bez sebe být,“ napsala jí jedna z kamarádek poté, co po jedné z hádek zase prosila o klid.

    „Kdybi to tak bylo,“ odpověděla jí zachmuřená účastnice Výměny, která sice vychodila tolik tříd, kolik má dětí, pravopis jí ale dělá i tak velké problémy.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 15:17 čtvrtek 26. května 2022. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      118
    • Haha
      26
    • Tvl
      26
    • Cože
      16
    • Super
      8
    • Sladký
      6
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...