Litry vodky, marast a potoky slz: Sociálku na vás, spílají páru z Výměny diváci

Středeční premiérový díl Výměny manželek bude opět stát za to! Hlavní roli bude hrát alkohol, který poteče proudem, stejně jako potoky slz. Nejsmutnější na tom bude fakt, že maminka Petra z Prahy, která žije s výrazně mladším přítelem a spolubydlícími, kvůli vodce a mobilu kašle na syna Miloše. Než aby mu koupila knížku nebo hračky, radši sáhne po lahvi.

V premiérovém dílu Výměny manželek se představí Petra a Nikola. Nikča má dvě děti a spolu s mužem žijí v Rozvadově, Petra má syna Miloška s mnohem mladším mužem a v pražské domácnosti žijí ještě s dalšími lidmi. 

U Petry doma se hodně popíjí, na což si před náhradní manželkou začne stěžovat její muž. Sám na tom není lépe, ale Nikola se dozví odstrašující detaily! Čeho je svědkem malý chlapeček? A co mu rodiče nemohou kvůli nadměrnému pití dopřát?

„Bohužel s Péťou se popíjí víc než občas. Ona ten alkohol má ráda a já to kolikrát nevydržím a dám si toho panáka s ní,“ svěřuje se Nikole z Rozvadova náhradní manžel při hraní karet, kde mu dělá společnost nejen nevlastní syn Miloš, ale i lahev vodky.

„Vadí mi to hodně,“ dodává mladík s tím, že si uvědomuje, že místo vodky by jeho partnerka synkovi mohla pořídit třeba knížku. Ty byste, na rozdíl od lahví, v pronajatém bytě hledali marně. 

„Přijdu z práce a tady je rozpitá vodka. To dělají alkoholici. Nevím, kde na ni bere. Jediný, kdo mě tady drží, je principál,“ obrátí se k malému Milošovi, který už na rodinnou pohodu rezignoval. Jeho maminka je totiž pořád na telefonu a na něj „nemá čas“.

„Bojím se toho, co nastane,“ doplnil partner vodku milující Petry, který řekl, že má v plánu odejít, načež se jeho nevlastní syn urazil.

Není divu, že se pod ukázkou ze středečního dílu rozhořela velmi plamenná diskuze. Většina lidí se shodla na tom, že vychovávat dítě v takovém prostředí je hazard, řada lidí by na povedenou matku už dávno zavolala sociálku...

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 22:10 středa 23. prosince 2020. Anketa je uzavřena.

  • 82
  • 53
  • 52
  • 50
  • 46
  • 42