Bezzubí orteláci z Výměny: Maminka Míša vyhrožuje lidem a dočkala se holčičky!

Televize Nova odvysílala reprízu jednoho z vydařenějších dílů reality show Výměna manželek. V něm „excelovali“ mladí manželé Míša a Michal, kteří v době natáčení vychovávali tři malé děti. Ani jeden ze zamilovaného páru neměl příliš mnoho zubů, zato sebevědomí jim nechybělo! Od jejich účasti v oblíbeném pořadu uplynuly už dva roky. Co se u nich změnilo? Dočkali se vytoužené holčičky, oba rádi chodí na koncerty kontroverzní kapely Ortel a mladá maminka Míša je na Facebooku stejně drsná a vulgární jako před televizními kamerami!

Díl deváté řady Výměny manželek, v němž se objevila dvojice s ne zrovna dokonalým chrupem Míša a Michal, patřil k těm nejdrsnějším za poslední dobu.

Mladá maminka Míša z Karlových Varů se v rámci reality show přestěhovala do Tábora, kde dělala náhradní maminku v ukrajinské rodině. 

I přestože její dočasný manžel Alex byl naprostý pohodář a na první pohled dobrý člověk, ona si neustále na něco stěžovala, odsekávala mu, vulgárně nadávala a kritizovala výchovu jejich syna. 

Nakonec po osmi dnech dostala jakýsi záchvat a poněkud překvapivě požádala o předčasný konec.

Stejně drsný byl i její manžel Michal, který svou náhradní manželku Irinu neustále urážel, křičel na ni a říkal o ní, že je líná a neschopná. Když došlo na rozhovor mezi osmi očima, kde měl své chování vysvětlit před urostlým Ukrajincem Alexem, byl téměř bezzubý chlapík krotký jako beránek.

Ani jeden z nich neměl příliš zubů.

Od dílu, který se u diváků těšil velké oblibě, utekly dva roky. Soudě podle facebookových profilů, Míša a Michal tvoří stále šťastnou rodinku a nedávno dokonce přivedli na svět svou první holčičku. V nevelikém bytě tedy už vychovávají celkem čtyři děti.

Konečně se jim povedlo přivést na svět holčičku, kterou si moc přáli.

Oba jsou také velcí fanoušci kontroverzní kapely Ortel a rádi chodí společně juchat na koncerty.

Jsou to velcí fanoušci kapely Ortel.

Měla absťák, myslí si o Míše diváci. Ta své kritiky drsně uráží

Co se týče mladé maminky Míši, ta se Výměně ukázala jako žena, která nejde pro drsné slovo daleko. Ráda například říkala, že by měl někdo „držet držku“. Občas z jejích nepříliš ozubených úst zazněla i výrazně horší slova!

Míša to ve Výměně pěkně rozjela.

Podobně drsná je Míša i na sociálních sítích.

„Bůh je mi svědkem, že se o některé nuly bez přidané hodnoty, které kdysi tolik usilovaly o přátelství se mnou, vůbec nezajímám. Nekomentuji, nesleduji! Tudíž nechápu, proč si o mě neustále otírají svoje nevymáchané držky,“ napsala čtyřnásobná maminka Míša na svém Facebooku.

Míša je drsná na Facebooku stejně jako před televizními kamerami.

A objevují se daleko horší věci. Po sociálních sítích se šíří výstřižky z různých diskuzních vláken, kde Míša vulgárně uráží všechny, kteří s ní nesouhlasí, některým i vyhrožuje, že si pro ně přijede.

Takhle Míša uráží ty, kteří mají jiný názor než ona.

Některým lidem Míša i vyhrožuje.

Nejen kvůli nedokonalému chrupu, ale zejména kvůli svým stavům, které připomínaly abstinenční příznaky u drogově závislých jedinců, si diváci udělali o Míše svůj obrázek. 

„Bloncka mi přišla, jako by měla absťák, a to pořádný,“ píše na Facebooku paní Erika, s jejímž názorem souhlasilo mnoho dalších lidí.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:46 pátek 20. listopadu 2020. Anketa je uzavřena.

  • 286
  • 106
  • 93
  • 43
  • 40
  • 31