Diváci reagují na Výměnu: Polyamorní orteláci, co snídají pivo. Pijan Mario zuří!

Pivo teklo proudem a šílenými názory na výchovu dětí se opět nešetřilo. Milovníci reality show Výměna manželek měli ve středu večer o zábavu postaráno. V oblíbeném pořadu se představila další prapodivná rodina, kterou kromě čtyřnásobné matky Vendy (32) a jejího partnera Maria (48) tvořil také „rodinný přítel“ Zdeněk. Ten byl s rodinnou natolik spjatý, že trávil v bytě celé dny a byl přítomen i v závěru pořadu, kdy si páry tradičně vše vyříkávají mezi osmi očima. Na sociálních sítích rodina čelí dokonce nařčení, že žije v takzvaném polyamorním vztahu. Tomu se ale „pijan“ Mario brání.

Zatímco Katka (23) s Honzou (25) žijí poklidným životem a budují ten nejlepší domov pro roční dceru Miu, Vendy (32) je ráda, když si může přispat, dát kafe a cigárko. 

Její přítel Mario, který se živí jako popelář, zase rád hned od rána popíjí alkohol s kamarádem Zdeňkem, jehož bere jako člena rodiny. Právě z neustálé přítomnosti Zdeňka v bytě byla nejvíce v šoku náhradní maminka Katka.

„Zdeněk mi pomáhá, poslouchá. Když nemá peníze, něco mu zaplatím, koupím cigára,“ vysvětlil závislost na svém kamarádovi Mario, který se netají láskou k alkoholu.

Jeho partnerka Vendy, která první dny v nové rodině chodila v tričku skupiny Ortel, mu jeho každodenní popíjení toleruje. 

„Když si na to vydělá, proč by si to pivo nekoupil,“ argumentovala žena, která se stará o dvě děti a dvě další má mimo dům.

Nejsme polyamorní rodina, reaguje Mario. Zdeněk s nimi už prý nežije

Co se týče „rodinného přítele“ Zdeňka, diváci reality show Výměna manželek usoudili, že nejspíše nebude jen kamarád. 

Ty nejdivočejší konspirace hovoří dokonce o tom, že tento usměvavý pohodář možná udržuje milenecký poměr jak s Mariem, tak s Vendy. 

Ve Výměně manželek se představila další podivná rodinka.

To ale holohlavý Slovák rázně smetl ze stolu na sociální síti, kde se pustil do hádky s několika rýpaly, kteří mají pocit, že rodina z Turnova žije v polyamorním vztahu.

Po natáčení Výměny navíc u Maria a Vendy došlo k velmi zajímavé změně. Z Turnova se prý už odstěhovali a k překvapení všech s nimi už nebydlí jejich kamarád Zdeněk.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:50 pátek 28. května 2021. Anketa je uzavřena.

  • 53
  • 40
  • 20
  • 18
  • 18
  • 15