Lucie z Výměny: Domácí násilí! Nepořádek v bytě nám udělali kameramani, byl to scénář

Od odvysílání šíleného dílu Výměny manželek, v němž se představila hysterická Lucie, uběhly už více než dva týdny. Stále je ale matka osmi dětí velkým tématem pro Čechy na sociálních sítích. S novým partnerem, který si odpykal více než deset let za vraždu muže na diskotéce, si Lucie založila profil na TikToku, kde mimo jiné promluvila o natáčení. Podle ní za vše může televize!

Ve Výměně manželek se Lucie představila ještě coby partnerka výrazně staršího Standy, o kterém do průvodního dopisu napsala, že smrdí výkaly.

Standa už ale s Lucií nějakou dobu není. Matka celkem osmi dětí nyní žije se svým bývalým spolužákem a usvědčeným vrahem Michalem N., s nímž natáčejí videa na sociální síť TikTok.

V jedné z těchto nahrávek Lucčin snoubenec Michal promluvil o tom, proč Lucie svého bývalého partnera opustila.

„Od exmanžela odešla, protože mlátil ji i její děti,“ řekl Michal a poté na kameru ukázal všem kritikům dárky, které kupuje Lucčiným dětem.

Michal promluvil o vraždě.

Kameramani měli za úkol udělat nepořádek v bytě

Lucie, která byla po odvysílání zmíněného dílu několik dní hvězdou internetu a lidé si dělali legraci z její mluveného projevu, zase řekla, že ze všeho viní televizi.

„Bylo to pod nátlakem, samozřejmě jsem to přehnala, ale to všechno udělala televize, bohužel,“ myslí si Lucie, s kterou souhlasí i její nový přítel.

„Výměna manželek je z osmdesáti procent hraná podle scénáře, který ti určí televize Nova. Zbytek je tvůj život. Je to dělané kvůli sledovanosti, čím větší bordel v té rodině je, tím více lidí na to bude koukat,“ dodal Michal.

Někteří kritici se do zamilovaného páru nadále strefují a poukazují na fakt, že Lucčiny děti jsou nevychované a v bytě byla špína. Podle Michala, který u natáčení vůbec nebyl, i za nepořádek v bytě může televizní štáb!

„Volal nám chlap, co tehdy dělal v televizi Nova, a jasně nám sdělil, že kameramani dostali nařízeno, aby v bytě udělali menší bordel,“ šokuje Michal, jemuž jeho slova ale těžko někdo uvěří.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 22:36 pondělí 24. května 2021. Anketa je uzavřena.

  • 85
  • 31
  • 21
  • 20
  • 15
  • 13