Nejstrašnější dvojice vzešlá z Výměny: Odsouzený vrah a jeho Lucinka na vás míří pistolí

Poslední díl Výměny manželek byl za hranou všech hran. Jeho pokračování mimo záběry kamery je mnohem děsivější. Hysterka Lucie špatně „vychovávala“ čtyři děti se starším Standou a slovně napadala náhradní manželku Alenu. Krátce po natáčení si našla nového snoubence. Tím je na několik let odsouzený vrah Michal Navrátil, jenž v hádce ubodal jiného muže. Nebezpečný kriminálník reaguje na kritiku diváků tím, že hrozí pistolí a píše výhrůžné vzkazy plné pravopisných chyb.

„Je to svině. Já tam ani nejdu, to nemá cenu, abych tam lezla, co já tam budu dělat?“ zuřila v posledním díle Výměny manželek zničehonic Lucie, která jinak působila jako zakřiknutá paní a diváci ji zpočátku spíše litovali.

Kvůli hysterickému chování a zanedbávání svých čtyř dětí (další čtyři má mimo dům) čelí Lucie na sociálních sítích velkému posměchu.

„Chudáci děti, které budou stejné jako jejich matka,“ píše například na facebookových stránkách Výměny manželek divačka Michaela. 

„Buchty na pivu, buchtguláš a houskový knedlík bez housek, to bylo top,“ přidává se paní Monika, která tak naráží na to, že Lucii bylo špatně rozumět a v kuchyni jí to moc nešlo.

Lucie se sama chtěla do Výměny manželek přihlásit. Na konci svého rozhodnutí litovala.

Zatímco Lucie se do přestřelek s internetovými rýpaly zatím nepouští, její snoubenec, bývalý kriminálník a usvědčený vrah Michal, se rozhodl konat.

„Tak to by stačilo! Kvůli vašim kecům a urážkám se Lucka nervově zhroutila. Prosím všechny zúčastněné, vyserte se už na to a nechte tu holku být! Má tu čtyři děti, o které se musí starat. A s tím, jak je na tom po nervové stránce, to moc nezvládne,“ napsal Michal na Facebooku a poté pohrozil svým právníkem.

„Lucka přemýšlí nad sebevraždou,“ dodal muž, který si odseděl více než deset let za vraždu mladíka na diskotéce.

Usvědčený vrah namířil na kritiky zbraň!

Kdo si ale myslel, že ho kriminál změnil k lepšímu, ten se šeredně zmýlil. 

Michal se nově na jednom ze svých facebookových profilů „pochlubil“ fotografií, na níž jednou rukou zvláštním způsobem objímá Lucii a v druhé ruce drží zbraň. Tou pravděpodobně míří na všechny, kteří měli tu drzost se jeho nastávající ženě posmívat.

K této fotografii Michal přidal ještě těžko pochopitelný vzkaz, který by se dal přeložit asi takto: „Dokážu žít bez lidí, kteří jen pomlouvají.“

Michal pohrozil zbraní!

Nejednalo se o první ani poslední Michalovu reakci. Bývalý vězeň sdílel také fotografii s Luckou a veřejně jí vyjádřil podporu. 

„I přestože z Lucie děláte špínu, já ji budu vždy milovat a respektovat,“ napsal ke snímku Michal a přidal také zamilovaná srdíčka. 

Michal veřejně vyjádřil Lucce podporu.

V dalším příspěvku si zase Michal dělá legraci ze své minulosti. „Užijte si usvědčeného vraha,“ napsal s chybami a ukázal také svá potetovaná záda.

Český jazyk Michal moc neovládá.

Na diskotéce zapíchl muže, se kterým měl spory

V době, kdy se točil první díl nejnovější série Výměny manželek, byla Lucie ještě vdaná za (o dvacet let staršího) Stanislava, jehož popsala jako „muže, který páchne výkaly“.

Po natáčení ale Lucie přiznala, že se Stanislavem už delší dobu nejsou manželé, protože si našla novou životní lásku, bývalého spolužáka Michala N., na kterého musela čekat, až si odpyká trest.

„Dali jsme se dohromady asi čtrnáct dní nebo tři týdny po natáčení,“ řekla pro televizi Nova Lucie, kterou čeká svatba s kriminálníkem Michalem už v únoru. Pár se netají tím, že by si přál i dítě.

Lucie a Michal jsou spolu moc šťastní.

Co se minulosti Michala N. týče, ta je velmi pestrá. V Rakovníku, odkud pochází, měl vždy pověst agresivního rváče a potížisty. V roce 2008 na diskotéce Pralinka dvakrát bodl nožem muže, s nímž si chtěl vyřídit účty. Dotyčný následkům zranění podlehl.

Michal se u soudu bránil, že vraždit nechtěl, prý se jen bránil opakovaným útokům. 

Michalovo chování na sociální síti naznačuje, že pobyt v kriminále na jeho agresivní chování příliš dobrý vliv neměl.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:54 sobota 8. května 2021. Anketa je uzavřena.

  • 238
  • 238
  • 93
  • 35
  • 31
  • 27