Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Vulgární Lucie z Výměny: Kdyby snoubenec zabil 12 lidí, vám to může být fuk! Mé děti mají vše

    Od jednoho z nejšílenějších dílů Výměny manželek uběhl téměř týden, televizní diváci ale na sociálních sítích stále řeší matku osmi dětí Lucii, která po natáčení odkopla manžela Stanislava a dnes žije s usvědčeným vrahem Michalem N. Ten na všechny internetové rýpaly nedávno namířil zbraň. Teď se konečně ke zdrcující kritice vyjádřila i jeho snoubenka Lucie a z jejích slov bude mít mnoho lidí opět neklidné spaní!

    Minulou středu odstartovala třináctá sezona oblíbené reality show Výměna manželek. V nejnovějším díle „zazářila“ hysterická Lucie, která má celkem osm dětí, ale čtyři s ní už nežijí. Žena, která působila nejprve hodně zakřiknutým dojmem, v závěru totálně vybouchla a vulgárně urážela svého manžela Stanislava i náhradní manželku Alenu. 

    „Je to svině. Já tam ani nejdu, to nemá cenu, abych tam lezla, co já tam budu dělat?“ zuřila Lucie, když si měla s Alenou i jejím manželem promluvit mezi osmi očima.

    Krátce po natáčení Lucie vyměnila manžela Stanislava za svého bývalého spolužáka a usvědčeného vraha Michala N., na něhož čekala, až si odkroutí více než desetiletý trest za zabití muže na diskotéce.

    „Potkala jsem bývalého spolužáka, jsem s ním vlastně rok, protože byl ve výkonu trestu. Dali jsme se dohromady asi čtrnáct dní nebo tři týdny po natáčení,“ řekla televizi Nova Lucie, která s bývalým kriminálníkem plánuje svatbu a není vyloučené, že se brzy pokusí o dítě.

    Michal a Lucie se budou brzy brát.

    Po odvysílání dílu se na Luciinu hlavu snesla zdrcující kritika. Lidé na sociálních sítích se posmívali jak jejímu vzhledu, tak mluvě. Vyčítali jí také, že se nedokáže postarat o své děti. Zasáhnout tak musel její nový přítel Michal.

    „Tak to by stačilo! Kvůli vašim kecům a urážkám se Lucka nervově zhroutila. Prosím všechny zúčastněné, vyserte se už na to a nechte tu holku být! Má tu čtyři děti, o které se musí starat. A s tím, jak je na tom po nervové stránce, to moc nezvládne,“ napsal Michal na Facebooku a poté pohrozil svým právníkem.

    „Lucka přemýšlí nad sebevraždou,“ dodal Lucčin snoubenec, který pak na sociální síť nejspíše jako výstrahu přidal fotografii, na níž drží zbraň. Snímek navíc „okořenil“ vzkazem, který nejspíše ani on sám nechápe.

    Michal pohrozil zbraní!

    I kdyby zabil dvanáct lidí, vám to může být jedno!

    Netrvalo dlouho a směrem ke kritikům, začala mluvit i sama Lucie, které diváci výše zmíněného pořadu zaplnili zeď různými vzkazy. 

    „Přivést k dětem člověka, který seděl za vraždu, to ty děti budou mít super příklad do života,“ píše například ironicky pan Mirek.

    „Do toho vám nic není. I kdybych si vzala chlapa za dvanáct vražd, tak vám do toho nic není. Starejte se o sebe a vaši rodinu a nestarejte se o druhé, uděláte lépe,“ odpověděla Lucie, která znovu potvrdila, že čeština není její silnou stránkou.

    „Když budu mít dvacet vrahů, tak vám do toho nic není. Já nežiji váš život,“ dodala ještě Lucie.

    Takto Lucie reaguje na kritiku.

    Od diskutujících matek si poté Lucie vyslechla, že neví, co znamená skutečná láska ke svým potomkům a neumí se o děti starat. S tím však „hvězda“ posledního dílu Výměny manželek zásadně nesouhlasí.

    „Děti mají všechno a řádně se o ně starám. Bohužel se nebudu chlubit fotkami, jak žijeme,“ dodala Lucka.

    Jak ale vysvětlí, že od ní čtyři děti už raději utekly?

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:00 úterý 11. května 2021. Anketa je uzavřena.

    • Tvl
      88
    • Trapas
      29
    • Haha
      27
    • Cože
      24
    • Super
      16
    • Sladký
      14
    Vybrali jsme pro vás

    Hanychová vzpomíná na minulost. V Kozičce jsem poprvé otěhotněla, naštěstí je Kryšpín zdravý, řekla

    Agáta Hanychová zavzpomínala na dobu, kdy poprvé otěhotněla. Mělo k tomu dojít při jednom večírku v pražském baru...

    Katastrofa na Majálesu? Lidé se brodili bahnem, někteří interpreti nemohli vystoupit. Pořadatelé se omlouvají

    V sobotu se v Hradci Králové konal první letošní Majáles. Podle návštěvníků šlo ale o velkou katastrofu. Lidé se...