Vražda rodičů a znásilnění dcery na Ústecku: Byly za tím spory o marihuanu?

Tři bezvládná těla našli policisté v pondělí dopoledne v chatové oblasti u Střížovic na Ústecku. Jedno tělo patřilo pravděpodobně jednomu z pachatelů, zbylá dvě manželskému páru. Smrt svých rodičů navíc pravděpodobně sledovali potomci ve věku devět, třináct a dvacet let. Třináctiletou dceru zabitého páru pachatelé i znásilnili. Jeden ze sousedů se nechal slyšet, že běsnění dosud neznámých násilníků mohly odstartovat spory o marihuanu!

Podle původních informací serveru iDNES.cz byli na místě činu dva pachatelé. „Uvnitř byli rodiče a jejich tři děti. Pachatelé rodiče svázali a zabili, dceru znásilnili,“ tvrdil zdroj. Před chatou prý zůstal ležet zastřelený pachatel, druhý se údajně dal na útěk. 

Podle informací, které má k dispozici agentura ČTK, pracují kriminalisté s tou verzí, že šlo o dvojnásobnou vraždu, po níž se údajný pachatel sám zastřelil.

Tento brutální čin vystrašil mnoho místních. Někteří se ale nebáli a promluvili o tom, co za několikanásobnou vraždou mohlo stát.

„Myslím si, že šlo o vyřizování osobních účtů kvůli konopí, které ten chatař pěstoval na své zahradě. Jinak se tu deset let nic nestalo,“ svěřil se jeden z kolemjdoucích z blízké vsi pro server iDNES.cz.

Postup vyšetřování policie příliš komentovat nechce.

Uvedený server ale dodává, že informaci ohledně „drogového sporu“ nelze potvrdit.

Policie vyšetřuje několikanásobnou vraždu v chatě, kde žili rodiče a tři děti

Nemálo zajímavé je také místo, kde k vraždě došlo. Jedná se o osadu Český Újezd, která spadá pod Český zahrádkářský svaz. Většina lidí zdejší zahrady využívá k rekreaci. Zmíněná rodina ale zde podle sousedů žila celoročně. 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:47 úterý 8. května 2018. Anketa je uzavřena.

  • 21
  • 17
  • 7
  • 5
  • 5
  • 4