Mrazivé parte manželky rychnovského vraha: „Zemřela jeho rukou!“ stojí v něm

Ztratili milovanou členku rodiny a jejich emoce jsou na bodu mrazu. Stejně mrazivý je proto i způsob, kterým rodina Heleny D. z Rychnova nad Kněžnou oznámila datum posledního rozloučení. „Zemřela tragicky zastřelením rukou svého manžela,“ stojí na parte, které se objevilo na zídce u dveří restaurace, kde k tragické události došlo.

Chladnokrevná vražda v rychnovské restauraci U Zvonu otřásla celou zemí. Místní novinář Miloslav D. tam přišel na schůzku s manželkou Helenou vyzbrojen pistolí, a když před něj položila rozvodové papíry, bez váhání ji střelil do hlavy.

Právě na zídce u vchodu do restaurace se nyní objevilo parte, kterým rodina oznámila datum posledního rozloučení.

„S bolestí v srdci oznamujeme, že z našeho rodinného kruhu navždy odešla naše milovaná maminka, dcera, sestra a teta, paní Helena D.,“ stojí v první části smutečního oznámení.

Miloslav D. podle svých dětí celou rodinu terorizoval. Nejvíce ale svou manželku Helenu, kterou nakonec zastřelil.

Ta další, v níž je oznámen i způsob úmrtí, už ale působí mimořádně mrazivě. Rodina v ní přímo zmiňuje manžela Miloslava jako Helenina vraha!

„Zemřela tragicky zastřelením rukou svého manžela dne 11. července 2019 ve věku 47 let,“ stojí v parte, které dále informuje o dni a čase pohřbu.

Není samozřejmě vůbec divu, že zbytek rodiny na chladnokrevného vraha, který měl slovy jedné z dcer všechny v rodině psychicky týrat a samotnou Helenu dokonce nejednou napadnout, zanevřel. Miloslav D. logicky není mezi pozůstalými vůbec zmíněn.

„Připravil nás o toho nejdůležitějšího člověka na celém světě a my nemáme ponětí, co si teď bez maminky počneme,“ napsala dcera Dominika ve vyjádření zveřejněném v rychnovské skupině na Facebooku.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:41 středa 13. listopadu 2019. Anketa je uzavřena.

  • 26
  • 14
  • 11
  • 9
  • 8
  • 8